Η αμερικανική κυβέρνηση επιστρατεύει μια 18χρονη pop star στην εκστρατεία για τον εμβολιασμό των νέων.

Είναι νέα, είναι ωραία και στο Λευκό Οίκο πιστεύουν ότι είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο με απήχηση στη νεολαία, η οποία θα πρέπει να πειστεί ότι ο εμβολιασμός ποικιλοτρόπως σώζει ζωές. Το όνομα της, Ολίβια Ροντρίγκο.

Η 18χρόνη Ολίβια επισκέφτηκε την περασμένη Τετάρτη τον Λευκό Οίκο και πλέον προετοιμάζεται για τη μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης των νέων μέσα από ενθαρρυντικά βίντεο τα οποία θα διοχετεύει και θα προβάλει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Η Ολίβια ήδη έχει μπει στο πετσί του ρόλου της και διαφημίζει τη συμμετοχή της σε αυτή τη μεγάλη και σπουδαία, όπως λέει, εκστρατεία, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς.

Αξιωματούχοι της Υγείας προειδοποιούν ότι η αλματώδης αύξηση των περιπτώσεων αφορά τους νέους, οι οποίοι αποφεύγουν να εμβολιαστούν σε σχέση με μεγαλύτερες ηλικίες ή τοποθετούν τον εαυτό τους στο απυρόβλητο.

Σύμφωνα με τα ως τώρα επίσημα στοιχεία, οι μισοί αμερικανοί ηλικίας18-24 έχουν εμβολιασμοί με μια δόση. Ο αριθμός αυτός είναι αισθητά μειωμένος στους εφήβους. Σύντομα πρόκειται να ανακοινωθεί η έναρξη εμβολιασμών στις ηλικίες 12-17.