Από την παρουσίαση του βιβλίου του καρδιολόγου Θανάση Δρίτσα ΠΑΝΔΗΜΙΟΛΟΓΙΟΝ Homo Novus Epidemicus που πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών φίλων στην Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο καρδιολόγος, συγγραφέας και συνθέτης Θανάσης Δρίτσας ο οποίος ολοκλήρωσε την παρουσία του βιβλίου του παίζοντας στο πιάνο δικές του συνθέσεις απηύθυνε θερμότατες ευχαριστίες στους συντελεστές καθηγητες Ξενοφώντα Κοντιάδη, Θωμά Τσακαλάκη, Εύα Στεφανή και στην συνονίστρια της συζήτησης κα Στεφανία Μεράκου.

Κατά γενική ομολογία ήταν μια επιτυχής εκδήλωση με σημαντική προσέλευση κοινού παρά τις συνθήκες παγετού και χιονόνερου.

Η παρουσίαση του βιβλίου μεταδόθηκε ζωντανά και μέσω You Tube για όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν. Ο γιατρός Δρίτσας ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον φίλο Eliot Savvas ο οποίος αφιλοκερδώς και με ενθουσιασμό προσέφερε την τέχνη του και τον τεχνικό εξοπλισμό για την ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης.

Διαβάστε ένα ενδιαφέρον άρθρο στην  Athens Voice.gr  για την τελευταία συγγραφική δουλειά του Θανάση Δρίτσα που δίδει ιδιαίτερη έμφαση στο ζωγραφικό σκέλος,καθώς επιδιώκει να αποδώσει με τα χρωματιστά του μολύβια σκηνές πανδημίας και ανθρώπινες αντιδράσεις.

Παρακολουθείστε τη ζωντανή παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Δρίτσα

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής