Home Πoυλήθηκε το διάσημο κινηματογραφικό σπίτι του «Ηome alone»

Πoυλήθηκε το διάσημο κινηματογραφικό σπίτι του «Ηome alone»

by bot

Το σπίτι που αγαπήθηκε ιδιαίτερα μετά εμφάνισή του στην κλασική ταινία των Χριστουγέννων «Home Alone», έχει αλλάξει ριζικά μετά από μια εντυπωσιακή ανακαίνιση και πουλήθηκε έναντι 1,58 εκατ. δολαρίων.

Το εντυπωσιακό αρχοντικό του 1920, το οποίο βρίσκεται στο North Shore του Σικάγο, πρωταγωνίστησε στην blockbuster κωμωδία του 1990, που εκτόξευσε τον Macaulay Culkin στο μεγα-καλλιτεχνικό στερέωμα.

Πολλές σκηνές της ταινίας γυρίστηκαν στο τριώροφο σπίτι συμπεριλαμβανομένων εκείνων στην κουζίνα, στην κύρια σκάλα, στο υπόγειο και στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ορόφου.

Το σπίτι χτίστηκε το 1921 και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και μια σοφίτα, ένα διπλό γκαράζ και ένα θερμοκήπιο.

Η ιδιοκτησία άλλαξε χέρια με τους αγοραστές να δίνουν 1,58 εκατ. δολάρια- σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια λιγότερα από την αρχική ζητούμενη τιμή των ιδιοκτητών.

Παρά την σπουδαία προϊστορία του και το γεγονός ότι αποτελεί τουριστικό αξιοθέατο, το ακίνητο ήταν στην αγορά για δέκα μήνες στην τιμή των 2,4 εκατ. δολαρίων.

Now 25 years old, Home Alone stars Macaulay Culkin as young Kevin McCallister, left behind by his family when they fly to Paris for their Christmas vacation

In Home Alone Kevin initially relishes being home alone, but soon has to contend with two would-be burglars

The bedroom retains a four poster bed, but otherwise the decor is substantially more minimalist than it used to be

 

artpointview.gr @ 2024