Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ και στους δημοσιογράφους Γιάννη Τρουπή και Γιώργο Ευθυμίου.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 18:30, στο πλαίσιο του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη θα θέσει τους ανεξάρτητους βουλευτές και τους βουλευτές της αντιπολίτευσης προ των ευθυνών τους, θα επαναλάβει ότι η ψήφος στην τρίτη κρίσιμη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή θα έχει ονοματεπώνυμο και θα τονίσει ότι οι πρόωρες εκλογές στη δεδομένη χρονική στιγμή θα είναι καταστροφικές για τη χώρα. Παράλληλα, θα εξαπολύσει επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου τα επιχειρήματα θα αποδομήσει.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα επισημάνει ότι η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας θα πρέπει να συνεχισθεί με ασφάλεια, προκειμένου ο τόπος να μην μπει σε περιπέτειες και να μην χαθούν οι θυσίες που έκανε ο ελληνικός λαός όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης.

Ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του θα επαναφέρει τη συναινετική πρόταση που έκανε λίγο πριν από τη δεύτερη ψηφοφορία που αφορά στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, τη συμφωνία με την τρόικα, την ολοκλήρωση της Συνταγματικής Αναθεώρησης και χρονοδιάγραμμα για εκλογές στο τέλος του 2015.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ