Για 179 αγνοούμενους κάνει λόγο ο εισαγγελέας του Μπάρι, ενώ εκφράζονται φόβοι και για άλλους νεκρούς καθώς δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής

Τρίτος, όπως φαίνεται, έλληνας νεκρός στην τραγωδία του Norman Atlantic. Όπως έγινε γνωστό, στους δυο Έλληνες νεκρούς που ξέραμε από την Τρίτη το βράδυ δεν προσμετρούν οι Ιταλοί τον Γιώργο Δούλη. Έντεκα συνολικά οι νεκροί επιβαίνοντες. Επίσης δυο αλβανοί ναυτικοί έχασαν τη ζωή τους κατά την επιχείρηση ρυμούλκησης του πλοίου.

Για 179 αγνοούμενους κάνει λόγο ο εισαγγελέας του Μπάρι, ενώ εκφράζονται φόβοι και για άλλους νεκρούς καθώς δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής ως διασωθέντες άλλοι 30 Έλληνες με βάση τις λίστες επιβατών για τις οποίες επικρατεί απίστευτο αλαλούμ.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στους 236 ανέρχονται οι έλληνες διασωθέντες σε σύνολο 268 Ελλήνων που επέβαιναν στο πλοίο.

Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, 35 Έλληνες που περισυνελέγησαν από το μοιραίο πλοίο βρίσκονται στο πλοίο san Giorgio, το οποίο έδεσε λίγο μετά τις 9 το βράδυ ώρα Ελλάδας στο λιμάνι του Μπρίντιζι.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία το σύνολο των επιβαινόντων ανέρχεται σε 475 άτομα.

Πηγή: www.skai.gr/news