Δείτε 5 πολύ απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μη θέλετε να βγαίνετε από το μπάνιο σας.

Το μπάνιο είναι ο χώρος στον οποίο προετοιμάζεστε για την ημέρα που ξεκινάει, και αυτός στον οποίο χαλαρώνετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Για να δημιουργήσετε, όμως, ένα φιλόξενο μπάνιο πρέπει να προσέξετε και τις λεπτομέρειες πέρα από τα είδη υγιεινής.

Καλαίσθητος φωτισμός

Υπάρχουν κάποια είδη φωτισμού που μπορούν να κάνουν ένα μπάνιο ακόμα πιο όμορφο απ’ ό,τι ήδη είναι. Σύγχρονα φωτιστικά που μπαίνουν στο ταβάνι ή τους τοίχους είναι τέλεια για να φωτίσουν κάποια σημεία του μπάνιου ενώ ταυτόχρονα δίνουν και σε όλο τον χώρο το φως που χρειάζεται. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε έντονο φωτισμό στο μπάνιο σας προκειμένου να βλέπετε τι κάνετε όταν ακολουθείτε την καθημερινή σας ρουτίνα μπροστά στον καθρέφτη. Από την άλλη μεριά αν θέλετε να χαλαρώνετε την ώρα που απολαμβάνετε το μπάνιο σας, βάλτε έναν πιο χαλαρό φωτισμό. Εγκαταστήστε έναν μηχανισμό που δημιουργεί αυξομειώσεις στην ένταση του φωτός.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου, καθώς και ακόμα περισσότερα άρθρα για το σπίτι και τη διακόσμηση, στο www.spirossoulis.com – the home issue .