Η Samsung παρουσίασε τη νέα σειρά των SUHD TVs, θέτοντας νέα standards για το premium UHD περιεχόμενο και ανεβάζοντας τον πήχη στην εμπειρία θέασης. Η πρωτοποριακή, SUHD TV αποτελεί ορόσημο για την εποχή της UHD, καθώς προσπερνά τα όρια των προηγούμενων οθονών, αποδίδοντας υπέροχη εικόνα με εκπληκτική αντίθεση, εντυπωσιακή φωτεινότητα και θαυμάσιο χρώμα.
Επιπλέον, η Samsung SUHD TV έχει νέα χαρακτηριστικά, όπως η τεχνολογία SUHD που αποδίδει υψηλής ποιότητας εικόνα, ο κομψός, κυρτός σχεδιασμός της και οι Smart λειτουργίες της με λειτουργικό σύστημα Tizen, που προσδίδουν εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο.

Επίσης, η τεχνολογία νάνο-κρυστάλλων των SUHD TV μεταδίδει διαφορετικά χρώματα φωτός ανάλογα με τη δυνατότητά τους να παράγουν τη μέγιστη χρωματική ευκρίνεια. Η τεχνολογία αυτή παράγει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, 64 φορές παραπάνω απ’ ότι η συνηθισμένη τηλεόραση.

Ακόμα, η τεχνολογία SUHD αναλύει αυτόματα τη φωτεινότητα των εικόνων, και αποδίδει τη μέγιστη αντίθεση, προβάλλοντας εικόνες με βαθύ μαύρο ή πιο φωτεινά χρώματα, ακόμη και 2,5 φορές παραπάνω, σε σύγκριση με τη συμβατική τηλεόραση.

Σημειώνεται ότι το 2015, όλες οι Samsung Smart TVs, συμπεριλαμβανομένης της νέας SUHD TV, θα διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Tizen. Χάρη στο συγκεκριμένο λογισμικό, η νέα Smart TV πλατφόρμα της Samsung δεν προσφέρει μόνο ποικιλία από νέα χαρακτηριστικά, αλλά και έξυπνη πρόσβαση σε περιεχόμενο.

Η Samsung θα κυκλοφορήσει τρεις νέες σειρές SUHD TVs (JS9500, JS9000 και JS8500) σε εννέα μεγέθη οθόνης από 48’’ έως 88’’.