Λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός του Roland Garros, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πληροφορήθηκε το θάνατο της γιαγιάς του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που για μας τους Ελληνες είναι ο νικητής του χθεσινού αγώνα στο Παρίσι, καθώς πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και αποκάλυψε τις σπάνιες δυνατότητές του απέναντι σε έναν παγκόσμιο πολυβραβευμένο αντίπαλο,  έχασε τη γιαγιά του μόλις πέντε λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας απέναντι στον Τζόκοβιτς.

Στη ζωή δεν έχουν να κάνουν όλα με τη νίκη ή την ήττα. Έχουν να κάνουν με το να απολαμβάνεις κάθε στιγμή είτε είσαι μόνος σου είτε με άλλους. Το να ζεις μια ζωή χωρίς μιζέρια και άσχημες καταστάσεις» έγραψε αρχικά στην ανάρτησή του στο Instagram ο Στέφανος Τσιτσιπάς

«Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις νίκες είναι κάτι αλλά όχι τα πάντα. Πέντε λεπτά πριν να μπω στο γήπεδο η πολυαγαπημένη μου γιαγιά έχασε τη μάχη για τη ζωή».

Γράφοντας για τη γιαγιά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «είναι σημαντικό να υπάρχουν στον κόσμο περισσότεροι άνθρωποι σαν εκείνη. Γιατί άνθρωποι σαν εκείνη σε κάνουν να ζωντανεύεις. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι».

«Θα ήθελα να πω ότι ανεξαρτήτως της ημέρας, των συνθηκών ή της κατάστασης, αυτή είναι μια ημέρα που είναι εντελώς αφιερωμένη σε αυτήν και μόνο αυτή» γράφει ο Στέφανος Τσιτσιπάς και καταλήγει απευθυνόμενος στην γιαγιά του:

«Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν δυνατό».

πηγη ΤΑ ΝΕΑ