Σάλμα Χάγιεκ

Ποιοί διάσημοι θα βρεθούν απόψε στο Καλλιμάρμαρο στο υπερθέαμα Dior Celebrates Greece. Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερες από 400 διεθνείς προσωπικότητες έχουν λάβει πρόσκληση από τον οίκο Dior και αναμένεται να παρακολουθήσουν την επίδειξη απόψε. Ανάμεσα στους η Σάλμα Χάγιεκ και η Μαριόν Κοτιγιάρ.

Όλα είναι έτοιμα για το μοναδικό υπερθέαμα που θα παρουσιάσει απόψε το βράδυ ο οίκος μόδας Dior και θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Με τη συλλογή Cruise 2022, ο Οίκος Dior αναδεικνύει τον πολιτισμό, το μεγαλείο και την κληρονομιά της Ελλάδας.

Η ξεχωριστή εκδήλωση «Dior Celebrates Greece» θα ξεκινήσει στις 21:30 και εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν σε live streaming μέσω των social media του οίκου.

O γαλλικός οίκος με τον τρόπο αυτό τιμά τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής Επανάστασης και το ρόλο της Ελλάδας στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Στην Αθήνα, η φαντασμαγορική εκδήλωση με την «ελληνική» συλλογή Υψηλής Ραπτικής του Dior θα μεταδοθεί live στον υπαίθριο χώρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τους κατοίκους της πρωτεύουσας. Επίσης, οι σπουδαστές τριών ελληνικών σχολών μόδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το defile από το Καλλιμάρμαρο, σε ζωντανή μετάδοση στον θερινό κινηματογράφο Cine Paris στην καρδιά της Πλάκας.

Το μοναδικό αυτό υπερθέαμα αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά 400 καλεσμένοι και διεθνείς προσωπικότητες που έλαβαν την πολυπόθητη πρόσκληση του Οίκου, που έφυγε απευθείας από την έδρα του οίκου μόδας στο Παρίσι και η οποία παραπέμπει απευθείας στο ελληνικό στοιχείο.

Μεταξύ αυτών θα βρίσκονται και 70 Έλληνες όπως ο Λάκης Γαβαλάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η λίστα με τους λαμπερούς καλεσμένους κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν πως μεταξύ των καλεσμένων θα βρίσκονται ονόματα όπως αυτό της Μαριόν Κοτιγιάρ και της Σάλμα Χάγιεκ την οποία θα συνοδεύει ο δισεκατομμυριούχος σύζυγός της Φρανσουά-Ανρί Πινό.

Τέλος, τις τελευταίες ώρες επικρατεί μια σύγχυση για το αν θα δώσει τελικά το «παρών» και η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ακόμα και 85 διεθνούς φήμης μοντέλα μεταξύ των οποίων και η Ελληνίδα Ροζάνα Γεωργίου.

Η Μαρία Γκραζιά Κιούρι, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του οίκου Dior συνεργάστηκε -για τη συγκεκριμένη συλλογή- με ελληνικά εργαστήρια που διατηρούν μέχρι σήμερα με δεξιοτεχνία ανεκτίμητες τεχνικές και μεθόδους.
πηγη