Στις 24 – 27 Ιουνίου καλλιτέχνες, σχεδιαστές, παραγωγοί και δημιουργοί συναντιούνται στο 1ο Conscious Pop Up Market της Αγοράς, παρουσιάζοντας προϊόντα που ξεχωρίζουν και ταυτόχρονα αναδεικνύουν την τοπική συνειδητή επιχειρηματικότητα, δίνοντας στους επισκέπτες της Αγοράς την ευκαιρία για διαφορετικές αγορές, με αντίκτυπο.

Τα τελευταία χρόνια, η έννοια της κατανάλωσης έχει νέα διάσταση με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε αγορές & προσπάθειες που συνδράμουν στην βιωσιμότητα και το μέλλον του πλανήτη μέσω από συνειδητές διαδικασίες, τοπική παραγωγή & επαναχρησιμοποιήσιμα υλικά που προστατεύουν την κοινωνία και το περιβάλλον.

Στο Impact Hub Athens συγχρονιζόμαστε με τη βιώσιμη τάση των εποχών και για
τέσσερις ημέρες, από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ., συγκεντρώνουμε στον αίθριο χώρο της Αγοράς, φυσικά προϊόντα & καλλυντικά, διακοσμητικά αντικείμενα, κοσμήματα, second- hand ρούχα, Greek design προϊόντα και άλλα πολλά, δίνοντας μια δροσερή νότα στο φετινό καλοκαίρι και την υπόσχεση για μία αρχή προς ένα πιο συνειδητό καταναλωτικό μέλλον.

Συγκεντρώνοντας επιχειρηματίες από διαφορετικούς κλάδους, οι Pop Up Αγορές καλλιεργούν την επαφή της νέας γενιάς καταναλωτών με προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί με τις αρχές της επανάχρησης, της κυκλικής οικονομίας, της βιωσιμότητας, του δικαίου εμπορίου, με γνώμονα την αλληλεγγύη στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Το 1ο Conscious Pop Up Market συμβαδίζει απόλυτα με τη διάθεση συνειδητής κατανάλωσης και διοργανώνεται εν όψει της κυκλοφορίας του Webeem, της 1ης διεθνούς e-commerce πλατφόρμας για τον συνειδητό καταναλωτή.

Δηλώστε συμμετοχή στο 1ο Conscious Pop up Market και μπείτε στο δίκτυο των επιχειρήσεων της νέας γενιάς:
https://docs.google.com/forms/u/1/d/e/1FAIpQLSdQCjsdiHcrB7RSs4_8opOvebKPHunEUNJldcV8F8efRKTqkw/viewform

Στην εκδήλωση θα υπάρχει παράλληλα δωρεάν πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους.

Μείνετε συντονισμένοι για το αναλυτικό πρόγραμμα στη σελίδα της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης.