Τζένιφερ `Ανιστον και Μπραντ Πιτ. Η γλώσσα του σώματος ή η υπερβολή των μέσων ;

Η επίμαχη συνάντηση του πρώην ζεύγους  που οδήγησε σε διάφορα σχόλια έγινε πριν από το 2020, αλλά ορισμένες εφημερίδες το παρουσίαζουν αυτές τις μέρες. Ισως γιατί παρ ότι οι δύο διάσημοι ηθοποιοί έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, οι οπαδοί τους στις ΗΠΑ θεωρούν ότι η υπόθεση αυτή δεν έχει τελειώσει, ελπίζοντας να τους δουν και πάλι μαζί. 

Το περίεργο είναι ότι οι συγκεκριμένες εφημερίδες παρουσιάζουν μια εικόνα του πρώην ζεύγους, όπου ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να την κρατάει από τον καρπό,ενώ εκείνη απομακρύνεται. Οπως διαβάσαμε σε αμερικανική ιστοσελίδα , όμως, είχε προηγηθεί μια ολιγόλεπτη αλλά ζεστή συζήτηση μεταξύ των δύο, κάτι που δεν δικαιολογεί την επιλογή των εφημερίδων και σχολίων, τύπου η γλώσσα του σώματος.

Διαβάστε τι γράφει γνωστή βρετανική εφημερίδα

Ενα περιστατικό ανάμεσα στους πρώην συζύγους Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ  στην 26η τελετή απονομής των βραβείων SAG πραγματοποιήθηκε στο Shrine Auditorium, στο Λος Άντζελες, το βράδυ της Κυριακής (19/01/2020) είχε «βάλει φωτιά» στη φαντασία των θαυμαστών ενός γάμου που έσβησε άδοξα στη θέα της δίμετρης Αντζελίνα Τζολί.

Στο κόκκινο χαλί των Sag Awards 2020, η φωτογραφία που ξεσήκωσε όλους όσoι επιθυμούν να δουν το πρώην ζευγάρι ξανά μαζί, ήταν ένα στιγμιότυπο όπου ο Μπραντ αρπάζει το χέρι της Άνιστον από τον καρπό, ενώ εκείνη είναι ανόρεχτα γυρισμένη μακριά του.

Μάλιστα, η Daily Mail στο Instagram δημοσίευσε και το βίντεο με το εν λόγω περιστατικό, σκανδαλίζοντας όλους όσοι θεωρούν ότι το πρώην ζευγάρι πρέπει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του.