Beckett: Η πρώτη ταινία του Netflix που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στους δρόμους της Αθήνας

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του Beckett, της πρώτης ταινίας του Netflix, που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Σε παραγωγή του Λούκα Γκουανταντίνο και σε σκηνοθεσία του -κάποτε βοηθού του- Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρτίνο, η ταινία εξελίσσεται στην Αθήνα και ακολουθεί τα βήματα του Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον ως Μπέκετ, ο οποίος δείχνει να έχει «μπλέξει» σε μία παράξενη ιστορία.

 

Ενώ ταξιδεύει στην Ελλάδα για τις διακοπές του, ένα αναπάντεχο ατύχημα στέκεται η αφορμή για να ξεκινήσει ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό εις βάρους του. Ενώ τον καταδιώκει η αστυνομία, εκείνος προσπαθεί να διασχίσει την πόλη έχοντας ως τελικό προορισμό την Αμερικανική Πρεσβεία, όπου και θα απευθυνθεί για βοήθεια.

Ενώ ο ίδιος προσπαθεί να καταφύγει εκεί για βοήθεια, η ένταση συνεχώς κλιμακώνεται και καταλήγει να βρίσκεται στο κέντρο μίας πολύ βίαιης συνωμοσίας.

Στο πλευρό του βρίσκονται οι Αλίσια Βικάντερ, Βίκι Κρίεπς, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Πάνος Κορώνης, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και τέλος, η Δάφνη Αλεξάντερ. Συμμετέχει ακόμα, η Λένα Κιτσοπούλου. Πριν κυκλοφορήσει στο Netflix, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο στις 13 Αυγούστου.

πηγη