Φολέγανδρος:«Ηταν η κακιά η ώρα, μαλώσαμε, χάλασε η φάση». /Ομολόγησε ο σύντροφος της κοπέλας. Την έσπρωξε στα βράχια. Αιτία θανάτου, πνιγμός.

Ο 30χρονος ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε την 26χρονη σύντροφό του στη Φολέγανδρο, σπρώχνοντάς την από τα βράχια στη θάλασσα.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, τσακώνονταν αρκετά τις τελευταίες ημέρες. Το ίδιο συνέβη και το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ βρίσκονταν σε κίνηση με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος έβγαλε εκτός δρόμου το αυτοκίνητο και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά.

Η κοπέλα βγήκε έξω, την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα. Στη συνέχεια, βούτηξε και ο ίδιος στη θάλασσα για να την βοηθήσει, αλλά την βρήκε αναίσθητη και έφυγε.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και θα επιχειρηθεί εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην Εισαγγελία Νάξου. Την ανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος όταν εντοπίστηκε από τις Αρχές, ήταν αφυδατωμένος και σε κακή κατάσταση, ενώ όσα έλεγε ήταν ακατάληπτα, καθώς βρισκόταν σε σύγχυση. Το μόνο που φέρεται να είπε είναι πως «ήταν η κακιά η ώρα» και «μαλώσαμε, χάλασε η φάση».

Κάτοικοι του νησιού που είχαν δει το ζευγάρι τις προηγούμενες μέρες δήλωσαν ότι η συμπεριφορά του προς την 26χρονη ήταν άκομψη και πως υπήρχε ένταση μεταξύ τους.