Μπεν Αφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ. Δύο ερωτευμένοι διάσημοι.

Μια φωτογραφία είναι και τίποτα περισσότερο. Αποτυπώνει ωστόσο το δέσιμο δύο ανθρώπων – τυχαίνει να είναι και οι δύο διάσημοι – που στο παρελθόν είχαν χωρίσει, αλλά η αγάπη τους αποδείχθηκε πιο δυνατή και σήμερα δεν αποφεύγουν να δείχνουν στον κόσμο αυτό που αισθάνονται. Γράφτηκε ότι αυτή η φωτογραφία δεν είναι αποτέλεσμα του κυνηγητού παπαράτσι, αλλά η ίδια η Λόπεζ την ανήρτησε.

Παλιά ήταν και πάλι ζευγάρι και…

Ήταν το «it» ζευγάρι του Χόλιγουντ από το 2002 μέχρι το 2004και, ως αποτέλεσμα, τα media ακολουθούσαν κάθε, μα κάθε, τους κίνηση. Μάλιστα είχαν συμπρωταγωνιστήσει και σε 2 ταινίες, το Gigli και το Jersey Girl ενώ ο Μπεν είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα super hits της Τζένιφερ, το Jenny from the Block

Το 2006, ο Μπεν Άφλεκ είχε κατηγορήσει τα media για τον εμμονικό τρόπο με τον οποίο ασχολούνταν μαζί του και την κακή κριτική που είχε δεχτεί για κάποιες ταινίες του και του είχε κοστίσει ψυχολογικά«Τα media και οι κριτικοί με είχαν βγάλει ότι ήμουν ο λιγότερο κουλ και ταλαντούχος ηθοποιός που υπήρχε στο προσκήνιο. Είχα χωρίσει με την Τζένιφερ και είχα κάνει 3-4 ταινίες στη σειρά που είχαν καταποντιστεί».

Αν και λένε να μη σκαλίζεις το παρελθόν, η Τζένιφερ Λόπεζ, μιλώντας πρόσφατα στο Vanity Fair, έδωσε τη δική της εξήγηση για το τι είχε συμβεί τότε.

Όπως είπε, το ότι βρίσκονταν συνεχώς στο κέντρο της δημοσιότητας και της προσοχής δεν λειτούργησε θετικά ούτε για την ίδια, ούτε για τη σχέση τους.

«Είχα χάσει την ταυτότητα μου. Αναρωτιόμουν αν όντως είχα θέση σε αυτή τη βιομηχανία και πίστευα ότι δεν έκανα τίποτα καλά. Όσο για τη σχέση μου με τον Μπεναυτοκαταστράφηκε μπροστά σε όλο τον κόσμο. Ήταν κάτι που διήρκεσε 2 χρόνια, μέχρι που βρήκα τις δυνάμεις να ξανασηκωθώ», δήλωσε δίνοντας μας ένα δείγμα του πόσοτοξική μπορεί να γίνει η συνεχής έκθεση στα media, κάτι που τα it ζευγάρια και περσόνες της σημερινής εποχής δε φαίνεται να συμμερίζονται.

Στο μεταξύ, αφού χώρισαν, παντρεύτηκαν και οι δύο μέσα στην ίδια χρονιά. Η Λόπεζ παντρεύτηκε τον Μαρκ Άντονι με τον οποίο έμεινε μαζί μέχρι το 2014.

Ε, μετά ήρθαν ξανά οι μέλισσες για την Τζένιφερ και τον Μπεν.