#ΗELPCRETE    
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ HELPHELLAS.
“Στο Συντονιστικό Κέντρο Εθελοντών Κρήτης που λειτουργεί η HELPHELLAS σε συνεργασία με το ΙΔΑΦΚ στο κτίριο της Παλαιάς Ηλεκτρικής στις Αρχάνες που μας παραχώρησε ο Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων, μπορείτε να απευθύνεστε για :
Να #δηλώσετε Εθελοντές για τις οργανωτικές ανάγκες διαχείρισης της ανθρωπιστικής βοήθειας που φθάνει στους σεισμόπληκτους δήμους.
Να #συνεργαστείτε στις αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας και την καταγραφή κοινωνικών αναγκών στα σεισμόπληκτα_χωριά με το συντονισμό και τη συνεργασία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.
Να #μεταφέρετε συσσίτια από Χορηγούς ή να βοηθήσετε στην προσφορά συσσιτίων στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας.
Να #εκφράσετε την πρόθεση σας να μας παραδώσετε ανθρωπιστική βοήθεια κάθε είδους στην αποθήκη που διαχειριζόμαστε στις Αρχάνες ( ευγενική προσφορά του Δήμου ).
Να #ζητήσετε υποστηρικτική βοήθεια συμβουλευτική για ψυχολογική υποστήριξη
ή ψυχική ενδυνάμωση από το Πρόγραμμα Κοινωνικής Υποστήριξης “Help the People” στην πλατφόρμα https://helphellas.org/θέλω-βοήθεια
Η συνεργασία μας με τους Δήμους της Περιοχής είναι συνεχής και απόλυτα θεσμική,
με σεβασμό στην οργανωτική ευθύνη και τον σχεδιασμό που υπάρχει ήδη  σε εξέλιξη.
Ευχαριστούμε τους Πολίτες και τις Αρχές της Κρήτης που μας υποδέχθηκαν με αγάπη και διάθεση συνεργασίας, προκειμένου να κάνουμε όσο μπορούμε πιο εύκολη την ζωή των πονεμένων σεισμόπληκτων συμπολιτών μας στην Κρήτη.”
▶️ Tο γενικό συντονισμό της ανθρωπιστικής βοήθειας που φθάνει στην Κρήτη έχει για λογαριασμό της HELPHELLAS ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Γαμπιεράκης και η Πρόεδρος του ΙΔΑΦΚ Ξένια Γεωργιάδου.
Η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας στην Κρήτη γίνεται με συνεργαζόμενες εθελοντικές ομάδες από το ΙΔΑΦΚ και μέλη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ HELPHELLAS καθώς και από συνεργαζόμενους Δήμους του Εθνικού Δικτύου Πόλεων Εθελοντισμού “ΕΘΕΛΩΠΟΛΙΣ” και τοπικούς Συλλόγους Κρητών πανελλαδικά .
ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ HELPHELLAS