Από swing και jazz μέχρι παραδοσιακά ακούσματα και από techno μέχρι έντεχνα, η σκηνή του Faust φιλοξενεί εξαιρετικούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα!

Από τον Μιχάλη και τον Παντελή Καλογεράκη, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το πρωτοποριακό έργο τους «Ρεμπώτικα», μία δημιουργική συνύπαρξη του ρεμπέτικου κόσμου του Ρεμπώ με τον ποιητικό κόσμο του ρεμπέτικου, έως το full band 6et των Manouche Drome Whistle Accordion SWING Project οι οποίοι θα μας προσφέρουν μία βραδιά γεμάτη χορό, παρέα με την σχολή Jump n Jive Athens Swing Team, και από τους συνήθεις υπόπτους Fat Elvis με το πλούσιο rock’n’roll υπερθέαμά τους, έως τη Billie η οποία επιστρέφει, πιο Supernatural από ποτέ σε ρυθμούς ρυθμούς nu-disco, synth pop, new wave, wonky pop το πρόγραμμα του

 

Faust τα έχει όλα! ΠΕΜΠΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Γιωργος Χουβαρδάς | Κωνσταντίνα Κορδούλη
Φωνές Δεμένες 


Φωνές Δεμένες
“Σ’ έναν κόσμο που συνέχεια μας ζητά να ζούμε εντελώς λυμένοι πια απ’ όσα αγαπάμε, εμείς σε πείσμα των καιρών θα παραμείνουμε ΦΩΝΕΣ ΔΕΜΕΝΕΣ” υπόσχονται ο Γιώργος Χουβαρδάς και η Κωνσταντίνα Κορδούλη και την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου ενώνουν στη σκηνή του FAUST τους πολύ ιδιαίτερους μουσικούς τους κόσμους και επιμελούνται μαζί με τον Κωνσταντίνο Τσακαλάκη ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσικές εκπλήξεις και πολύ συναίσθημα, στοιχείο που αποτελεί εξάλλου και το πρώτο κοινό σημείο επαφής τους!
Πιάνο – Ενορχήστρωση: Βασίλης Θεοδωράκογλου
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10€ (με μπύρα ή κρασί) & 12€ (με ποτό)

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Φat Elvis  RocknRoll party στο FAUST


Οι Fat Elvis συνεχίζουν να ξεσηκώνουν την πόλη, rock’n’roλλάροντας στο αγαπημένο τους FAUST Bar-Theatre-Arts, την Παρασκευή 19/11, με ένα πλούσιο rock’n’roll υπερθέαμα, έχοντας ως αφετηρία τον “Βασιλιά” Elvis και καταλήγοντας στα blues του Νότου.
Η ενδιάμεση πορεία περνάει από τους μεγαλύτερους, κλασικούς μουσικούς σταθμούς της Αμερικής και αντίστοιχα της Αγγλίας, όπως τους country ύμνους του Johnny Cash, τα southern rock των Creedance Clearwater Revival, τις μπαλάντες των Tom Jones και Joe Cocker, αλλά και όλη τη χορευτική rock’n’roll σκηνή των 60’s με τους γνωστότερους εκφραστές της όπως τους Ray Charles, Little Richard, Jerry Lee Louis και Eddie Cochran.
Οι Φat Εlvis δεν είναι απλώς μία tribute band. Οι μεφανίσεις τους αποτελούν ένα μουσικοθεατρικό υπερθέαμα, καθώς ερμηνεύουν τα τραγούδια με βιωματικό τροπό σαν να βρίσκονται στα «στέκια» ή στις αρένες της εποχής. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που το κοινό παρεκτρέπεται σε κάθε τους εμφάνιση: υστερία και φρενίτιδα χτυπάει τη “νεολαία” από τις πρώτες νότες…

Οι FatElvis είναι:
Chris Simotas – Κιθάρα
Γιάννης Ζαράγκαλης – Φωνητικά
Giwrgos Adamis – Τύμπανα
Δημήτρης Μπαρούτας – Μπάσο
“Rock and roll music, if you like it, if you feel it, you can’t help but move to it. That’s what happens to me. I can’t help it.”
Elvis Presley

Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 5€ (χωρίς ποτό)

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
DJ AKYLLA

 

Ο DJ Αkylla για ακόμα μία ξεχωριστή μουσική βραδιά στα decks του Faust!
Eίσοδος ελεύθερη

Οι Museekers είναι μια μπάντα που αναζητά νέους μουσικούς δρόμους, μέσα από κλασικά, μοντέρνα, ροκ, ποπ και παραδοσιακά μουσικά μονοπάτια. Στη μουσική αυτή εξερεύνηση οδηγητές είναι δύο βιολιά και συνοδοιπόροι τους ένα πιάνο, ένα κοντραμπάσο, τύμπανα και μία φωνή. Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, σας περιμένουν να εξερευνήσετε παρέα, μουσικά μονοπάτια – μονόδρομους στη διασκέδαση.
https://www.facebook.com/themuseekersband
https://www.instagram.com/the_museekers_band/
Παίζουν οι μουσικοί :
Βιολί : Βαβάτσικος Τριαντάφυλλος – Τρεμπίτσκας Αχιλλέας
Πιάνο : Λεγάκης Παντελής
Κοντραμπάσο : Κωνσταντόπουλος Ορφέας
Τύμπανα : Γεννάδης Παναγιώτης
Φωνή : Χατζηνάσιου Αλκμήνη

Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό)

 

Οι επόμενες εκδηλώσεις, πάντα πολύ ενδιαφέρουσες, θα αναρτηθούν σύντομα.

 

Οι παραστάσεις είναι Covid Free.

Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν επίδειξης, κατά την είσοδο στον χώρο, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο με ισχύ έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

Συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, ώστε να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Πληροφορίες – Κρατήσεις:
FAUST
Τ. 210 3234095
Email: info@faust.gr