“Sex and the City”. Επιστρέφει με δεύτερη σεζόν στο HBO Max

And just like that το τηλεοπτικό revival του «Sex and the City», που αρκετοί φανς λατρέψαν και άλλοι όχι και τόσο, επιστρέφει με δεύτερη σεζόν στο HBO Max. Ο παραγωγός και δημιουργός της σειράς, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πω περισσότερες ιστορίες για αυτούς τους ζωντανούς, τολμηρούς χαρακτήρες – που παίζονται από αυτούς τους καταπληκτικούς ηθοποιούς. Το γεγονός είναι ότι είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Και κάπως έτσι [and just like that]… η σεξουαλική [Sex] μας ζωή επέστρεψε.»

 

Παρόλο που τη σειρά «And Just Like That…» στην αρχή οι φανς τη δέχτηκαν με σχετικό ενθουσιασμό, στην πορεία πολλοί από αυτούς άρχισαν να ενοχλούνται για τον τρόπο με τον οποίο έπιασε μερικές ιστορίες και κυρίως εκείνη της Μιράντα (Σίνθια Νίξον) για τον αλκοολισμό και το πώς χώρισε τον σύζυγό της για να πάει με τ@ κωμικό και ραδιοπαραγωγό Τσε (Σάρα Ραμίρεζ).

Και φυσικά μέσα σε όλα αυτά να προσθέσουμε και όλα όσα συνέβησαν με την αποχώρηση του τέταρτου μέλους της παρέας, Σαμάνθα (Κιμ Κατράλ), η οποία, αν και το φινάλε άφησε ένα μικρό παραθυράκι για την επανένωσή της με την Κάρι (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ), ίσως αυτό να μην συμβεί και στην πραγματικότητα. Αλλά, ποιος ξέρει, η δεύτερη σεζόν μπορεί να βρει τον μαγικό τρόπο να τα διορθώσει όλα αυτά.