Harrison Ford/ Ο ρόλος του στο Captain America 4
 O Harrison Ford προστίθεται στo Captain America 4 που έχει τον τίτλο “New World Order”.
Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Στρατηγό Thaddeus ”Thunderbolt” Ross και θα αντικαταστήσει τον William Hurt, που πέθανε τον Μάρτιο του 2022 σε ηλικία 71 ετών.

Η τέταρτη “Captain America” ταινία θα λάβει χώρα μετά τα γεγονότα της σειράς “The Falcon and the Winter Soldier” του Disney+, που κυκλοφόρησε το 2021, όπου είδαμε τον Sam Wilson να αποδέχεται τελικά την ασπίδα και τον τίτλο του “Captain America”. Το σενάριο υπογράφουν οι Malcolm Spellman και Dalan Musson, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Julius Onah.

Ο Harrison Ford στο Captain America 4 του Marvel

O Hurt είχε εμφανιστεί ως Ross στο Incredible Hulk του 2008 και επέστρεψε στο Captain America: Civil War του 2016 κι εμφανίστηκε και σε άλλες ταινίες της Marvel. Μολονότι είναι η πρώτη εμφάνιση του Ford στο σύμπαν του MCU, ο αγαπημένος ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά κινηματογραφικά franchise, όπως αυτά του Star Wars και του Indiana Jones.

Μάλιστα, ο Harrison Ford θα επιστρέψει στον ρόλο του περιπετειώδη αρχαιολόγου για μία τελευταία φορά στο Indiana Jones 5, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου του 2023.