Ο γαμπρός, θετικός στον COVID-19 παντρεύεται τη νύφη φορώντας εξοπλισμό ατομικής προστασίας

Πατήστε στον σύνδεσμο  εδώ  για να παρακολουθήσετε την τελετή.

Καθώς η Ινδία παλεύει με την ταχέως εξαπλούμενη πανδημία του κοροναϊού, ένας άνδρας θετικός στο COVID-19 αποφάσισε να παντρευτεί.

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ratlam, στο Madhya Pradesh.

Η νύφη και ο γαμπρός και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας φορούσαν κιτ ΜΑΠ (εξοπλισμός ατομικής προστασίας), καθώς ένας ιερέας επίσης με ΜΑΠ απήγγειλε ιερούς στίχους και πραγματοποίησε τις γαμήλιες τελετές τη Δευτέρα.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε αφού πήρε άδεια από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον Shyam Lal, τον πατέρα του γαμπρού, ο γιος του είχε μολυνθεί λίγες ημέρες πριν από το γάμο, αλλά ήταν ασυμπτωματικός.

Η Ινδία σημείωσε την Πέμπτη ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ σε νέα κρούσματα του ιού, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι σε ένα κρατίδιο ψήφισαν παρά την αύξηση των λοιμώξεων και η χώρα ετοιμάστηκε να ανοίξει την εφαρμογή του εμβολιασμού σε όλους τους ενήλικες εν μέσω εμπλοκών.

Με 379.257 νέες μολύνσεις, η Ινδία έχει πλέον αναφέρει περισσότερα από 18,3 εκατομμύρια κρούσματα, δεύτερο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το υπουργείο Υγείας ανέφερε επίσης 3.645 θανάτους τις τελευταίες 24 ώρες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 204.832. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι και οι δύο αριθμοί είναι υποεκτιμημένοι, αλλά δεν είναι σαφές κατά πόσο.

Η Ινδία έχει σημειώσει ημερήσιο παγκόσμιο ρεκόρ για επτά από τις τελευταίες οκτώ ημέρες, με κινητό μέσο όρο επτά ημερών σχεδόν 350.000 μολύνσεις.

Οι ημερήσιοι θάνατοι έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, αντανακλώντας την ένταση της τελευταίας αύξησης. Και το ήδη παραπαίον σύστημα υγείας της χώρας βρίσκεται υπό τεράστια πίεση, γεγονός που ώθησε πολλούς συμμάχους να στείλουν βοήθεια.