Το πρώτο βίντεο από το νέο άλμπουμ Midnights της Taylor Swift είναι εδώ!

Το “Anti-Hero” έκανε το ντεμπούτο του το πρωί της Παρασκευής στο κανάλι της τραγουδίστριας και τραγουδοποιού στο YouTube, αφού ένα τρέιλερ που προωθεί το άλμπουμ έδωσε στους θαυμαστές μια μικρή γεύση κατά τη διάρκεια του αγώνα NFL το βράδυ της Πέμπτης στο Amazon Prime Video.

Από την εναρκτήρια γραμμή του – “I have this thing where I get older but just never wiser” – το σχετικό κομμάτι συλλογίζεται τα τρωτά σημεία και τη δημόσια εικόνα της αυτογνωσίας της τραγουδίστριας.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η 32χρονη νικήτρια Grammy έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το τραγούδι, το οποίο γράφτηκε από την Swift και τον συνεργάτη της Jack Antonoff.

“Το κομμάτι 3, “Anti-Hero”, είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια που έχω γράψει ποτέ”, δήλωσε. “Πραγματικά δε νομίζω ότι έχω εμβαθύνει τόσο πολύ στις ανασφάλειές μου με αυτή τη λεπτομέρεια στο παρελθόν”, πρόσθεσε για τη “μη διαχειρίσιμη” φήμη της.

Η Taylor Swift αποκαλύπτει τη “χαοτική της έκπληξη”: 7 νέα τραγούδια στο Special Midnights (3am Edition)

“Μην αισθάνεστε άσχημα για μένα – δεν χρειάζεται. Αλλά ξέρετε, αυτό το τραγούδι είναι πραγματικά ξενάγηση σε όλα τα πράγματα που τείνω να μισώ γύρω από τον εαυτό μου. Όλοι μισούμε πράγματα για μας… Οπότε μου αρέσει πολύ το ‘Anti-Hero’ γιατί νομίζω ότι είναι πραγματικά ειλικρινές”.

Ώρες νωρίτερα – στις 3 το πρωί – η Swift κυκλοφόρησε επτά νέα τραγούδια σε μια ειδική “3am Edition” του άλμπουμ: “The Great War”, “Bigger Than the Whole Sky”, “Paris”, “High Infidelity”, “Glitch”, “Would’ve, Could’ve, Should’ve” και “Dear Reader”