61.000: Οι Ουκρανοί έχουν απελευθερώσει τεράστιες εκτάσεις της χώρας τους από τη ρωσική κατοχή τους τελευταίους μήνες, αλλά αυτό από μόνο του προμηνύει τεράστιες προκλήσεις. Οι ειδικοί λένε ότι έως και 61.000 τετραγωνικά μίλια γης μπορεί να είναι γεμάτα με ρωσικές νάρκες και άλλα πυρομαχικά.

2: Δύο ισλαμιστές μαχητές από το Μπαγκλαντές που καταδικάστηκαν σε θάνατο για τον κατακρεουργισμό ενός μπλόγκερ με μαχαίρια, δραπέτευσαν από δικαστήριο στην πρωτεύουσα της χώρας, Ντάκα. Οι άνδρες, οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν από την προφυλάκιση σε μια θρασύτατη απόδραση με χημικά σπρέι και μοτοσικλέτες, επιτέθηκαν θανάσιμα στον Avijit Roy, Αμερικανό πολίτη με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, το 2015. Τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό.

100 εκατομμύρια: Ξέρετε ποιος δεν είναι τόσο αναστατωμένος από τις καταγγελίες για διαφθορά, παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και καταστολή των ΛΟΑΤΚΙ στο Κατάρ; Η Κίνα, η οποία μόλις έκλεισε συμφωνία για την αγορά περισσότερων από 100 εκατομμυρίων τόνων υγροποιημένου φυσικού αερίου από τη μοναρχία του Κόλπου κατά το επόμενο τέταρτο του αιώνα. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες συμφωνίες φυσικού αερίου όλων των εποχών.

1: Την εβδομάδα που πέρασε από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία, η αντίδραση των γερουσιαστών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ήταν τριγμοί. Μέχρι στιγμής μόνο ένας από αυτούς, ο γερουσιαστής της Αλαμπάμα Τόμι Τούμπερβιλ, τον έχει υποστηρίξει. Το GOP βρίσκεται σε δύσκολη θέση: Δεν μπορούν να κερδίσουν με τον Τραμπ, αλλά μπορούν μόνο να χάσουν χωρίς

Signal, GZERO Media