“Woman.Life.Freedom.”Στην ‘Οπερα της Φρανκφούρτης για τις γυναίκες του Ιράν/ Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022
Ένα φιλανθρωπικό live για τη στήριξη των γυναικών
VOGUE GREECE
Μάθετε περισσότερα για να παρακολουθήσετε το event εδώ.
Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, το live concert “Woman.Life.Freedom.”, πραγματοποιείται στην Όπερα της Φρανκφούρτης και μπορείτε να το παρακολουθήσετε και on-line. Τα έσοδα θα διατεθούν στην οργάνωση Abdorrahman Boroumand Center for Human Rights in Iran (ABC), για την ενίσχυση των γυναικών του Ιράν που μάχονται για τα δικαιώματά τους εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Τους τελευταίους μήνες ένα παγκόσμιο κίνημα αλληλεγγύης έχει γεννηθεί και εξαπλώνεται όλο και περισσότερο με στόχο την στήριξη των γυναικών του Ιράν, ώστε να ακουστούν οι φωνές τους ακόμα πιο δυνατά. Το “Woman.Life.Freedom.” πραγματοποιείται τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, για μια μόνο βραδιά, στην Όπερα της Φρακφούρτης. Οι τιμές κυμαίνονται από €15-30, με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις (μείον 5 ευρώ για τα εξόδα κράτησης) να διατίθενται στην οργάνωση Abdorrahman Boroumand Center for Human Rights στο Ιράν, ενώ όλες οι on-line δωρέες δίδονται αυτόματα στο ABC. Το event θα μεταδοθεί και με live streaming στο IDAGIO, με το 80% των πωλήσεων να διατίθεται για την ενίσχυση αυτού του σκοπού.

Στη συναυλία συμμετέχουν κορυφαίες προσωπικότητες όπως ο κόντρα-τενόρος Cameron Shahbazi, ο τσεμπαλίστας Mahan Esfahani, ο τσελίστας Kian Soltani, ο βιολιστής Micha Afkham, οι sopranos Kristine Opolais, Lilian Farahani, Ambur Braid, και Giulia Semenzato, η mezzo-soprano Anna Bonitatibus, ο μουσικός κρουστών Naghib Shanbehzadeh, ο φλαουτίστας Azin Zahedi, οι πιανίστες Jeff Cohen και Sophia Muñoz, ο stage director Pierre-Emmanuel Rousseau και πολλοί ακόμα.

Στο event θα παρευρεθούν επίσης κορυφαίοι speakers όπως οι Nargess Eskandari-Grünberg (Δήμαρχος Φρανκφούρτης), Royan και Ladan Boroumand (cofounders του ABC), μαζί με videos από διεθνείς σταρ και τις ηθοποιούς Sepideh Moafi και Jasmin Tabatabai, που θα μεταφέρουν τη στήριξή τους στις γυναίκες του Ιράν. Δημοσιογράφοι, πολιτικοί και άλλοι influencers είναι καλεσμένοι να φέρουν την ιρανική επανάσταση στο προσκήνιο με στόχο την αφύπνιση της κοινής γνώμης. Κάθε φωνή μετράει!