Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Το ίδιο επιδιώκει και η ‘Αμπερ Χερντ

Ενα χρόνο μετά την επεισοδιακή δικαστική διαπάλη η οποία εξελίχθηκε αρκετά υπέρ του Τζόνι Ντεπ, οι δύο πρώην σύντροφοι –  Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ –  βρίσκονται σε πολύ διαφορετικά μέρη.

Η ετυμηγορία, η οποία έγινε γνωστή την 1η Ιουνίου μετά από μια αμφιλεγόμενη και ζωντανά μεταδιδόμενη δίκη έξι εβδομάδων, ουσιαστικά κατέληξε υπέρ του Ντεπ κρίνοντας ότι η Χερντ είναι υπεύθυνη και για τις τρεις κατηγορίες δυσφήμισης σε σχέση με άρθρο της το 2018 στο οποίο ισχυρίστηκε ότι κακοποιήθηκε.

Εκείνη κλήθηκε να πληρώσει 10,35 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση, ενώ εκείνος έπρεπε να πληρώσει 2 εκατομμύρια δολάρια, καθώς κέρδισε έναν από τους τρεις ισχυρισμούς στην ανταγωγή της. Και οι δύο έκαναν έφεση αλλά τελικά συμφώνησαν σε διακανονισμό τον Δεκέμβριο. Η Χερντ θα έδινε στον Ντεπ 1 εκατομμύριο δολάρια, τα οποία εκείνος θα δώριζε σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Πηγή προσκείμενη στην Χέρντ δήλωσε στην ιστοσελίδα PEOPLE ότι η ηθοποιός “ανυπομονούσε να φύγει από τις ΗΠΑ με τη δίχρονη κόρη της” μετά τη δίκη.

“Ζει στην Ισπανία, όπου έχει περισσότερη ιδιωτικότητα. Η δίκη ήταν πέρα για πέρα αγχωτική για εκείνη και ήθελε απλά να κάνει μια νέα αρχή εκτός χώρας”, λέει η πηγή. “Είναι ενθουσιασμένη που θα δουλέψει και θα γυρίσει ξανά ταινίες. Ήταν εξαντλημένη και απογοητευμένη για τη δίκη. Ένιωσε ότι της φέρθηκαν άσχημα”.

Η πηγή προσθέτει: “Όλα αυτά όμως τα έχει αφήσει πίσω της τώρα. Έχει νέα ενέργεια και είναι συγκεντρωμένη σε πράγματα που αγαπάει”.

Να θυμήσουμε ότι:

Η Άμπερ Χερντ δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, όπως έκρινε αμερικανικό δικαστήριο, βάζοντας τέλος στην πολύκροτη δίκη που έφερε στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής των δυο σταρ του Χόλιγουντ. Οι επτά ένορκοι έκριναν ότι ο τίτλος και τα αποσπάσματα ενός άρθρου γνώμης της Χερντ, που δημοσιεύτηκε το 2018, περιείχαν συκοφαντικά σχόλια για τη σχέση της με τον Ντεπ. Ως εκ τούτου, το δικαστήριο επιδίκασε στον Τζόνι Ντεπ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Μετά τη δίκη, ο Τζόνι Ντεπ,  ηλικίας σήμερα 59 ετών, έχει “επικεντρωθεί στη δουλειά”, λέει ένας insider από το περιβάλλον του. Πέρυσι, μετά τη δίκη περιόδευσε με τον κιθαρίστα και στενό φίλο Jeff Beck, ο οποίος πέθανε τον Ιανουάριο σε ηλικία 78 ετών. Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στη γαλλόφωνη ταινία Jeanne Du Barry, στην οποία υποδύεται τον βασιλιά Λουδοβίκο XV απέναντι από τη συμπρωταγωνίστρια και σκηνοθέτη Μαϊγουέν Λε Μπεσκό.Η ταινία θα ανοίξει το διάσημο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών στις 16 Μαΐου.

 www.people.com