Η ‘Ελεν Μίρεν θυμάται τις…σκηνές με τον Χάρισον Φορντ στο «Mosquito Coast» και δεν φαίνεται να δυσανασχετεί. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί ξαναβρίσκονται μαζί για τα γυρίσματα της ταινίας “1923”*  

Μία αναδρομή στα γυρίσματα του «Mosquito Coast» έκανε η Ελεν Μίρεν σε πρόσφατη συνέντευξή της, στην οποία εκθείασε τον Χάρισον Φορντ.

Η 76χρονη βραβευμένη με Όσκαρ, Μίρεν, αποκάλυψε ότι στο «Mosquito Coast» του 1986, όταν γύριζαν μία ερωτική σκηνή με τον Φορντ, ήταν πολύ ενθουσιασμένη που έπεσε στο κρεβάτι με τον 80χρονο σήμερα ηθοποιό, που υποδύεται τον κτηνοτρόφο σύζυγό της στην prequel σειρά του «Yellowstone».

«Έπρεπε να είμαι στο κρεβάτι μαζί του, ξέρετε. Είμαι ντυμένη μέχρι εδώ» είπε αρχικά η Βρετανίδα, δείχνοντας τον λαιμό της και συνέχισε: «Αλλά είμαι ξαπλωμένη εκεί και σκέφτομαι: “Είμαι στο κρεβάτι με τον Χάρισον Φορντ”. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη, δεν περιγράφεται! Έπρεπε να προσποιηθώ ότι είμαι άνετη».

Η Μίρεν βρέθηκε ξανά στο πλευρό του Φορντ στο δράμα του Πίτερ Γουίρ, «Mosquito Coast», επαίνεσε τον συμπρωταγωνιστή της ως «απίστευτα γενναιόδωρο και απίστευτα επαγγελματία». «Είναι καταπληκτικός. Είναι πραγματικά. Έχει αυτή την εσωτερική ποιότητα» είπε.

«Έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου μπορεί να είναι εύκολος με άλλους ηθοποιούς. Είναι απίστευτα γενναιόδωρος και απίστευτα επαγγελματίας. Καθόλου κακομαθημένος σταρ του κινηματογράφου. Τον αγαπώ πραγματικά» συνέχισε.

Τέλος, η ίδια ανέφερε με χιουμοριστική διάθεση: «Αν δεν ήμουν παντρεμένη…».

Η Μίρεν είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Τέιλορ Χάκφορντ από το 1997.

Τι είχε πει ο Χάρισον Φορντ για την Έλεν Μίρεν

Την ίδια εκτίμηση τρέφει και ο Φορντ για τη συμπρωταγωνίστριά του. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Late Show» του Στίβεν Κόλμπερτ, είχε πει ότι η συμμετοχή της ηθοποιού «τον έκανε να υπογράψει χωρίς καν να δει το σενάριο».

Το ίδιο βράδυ, ο Κόλμπερτ του έδειξε μια φωτογραφία τους από το «Mosquito Coast» και οι δύο συμφώνησαν ότι η Μίρεν είναι «ακόμα σέξι».

Harrison Ford Says Helen Mirren Is "Still Sexy" | E! News

 

*Στη νέα ταινία, 1923 ο Φορντ υποδύεται τον Τζέικομπ Ντάτον στη Δύση των αρχών του 20ού αιώνα, όταν πανδημία, ξηρασία, ποτοαπαγόρευση και Μεγάλη Ύφεση μαστίζουν τις ΗΠΑ με την Μίρεν ως Κάρα Ντάτον στο πλευρό του

Με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα