Θεσσαλονίκη: Τερμάτισε στον μαραθώνιο και έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του

Ο Κωνσταντίνος Λολάκος, ο οποίος συμμετείχε στον 17ο διεθνή μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη, έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του μετά τον τερματισμό του.

Συγκεκριμένα, τερματίζοντας στον Μαραθώνιο, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, κρατούσε ένα πλακάτ το οποίο έγραφε «Anda Cristina Butnar, will you marry me?».

Αφού έδωσε το πλακάτ στη σύντροφό του, γονάτισε και έβγαλε ένα δαχτυλίδι ζητώντας να τον παντρευτεί. Η σύντροφός του δέχτηκε και τον αγκάλιασε, σύμφωνα με το thestival.gr.

Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Λολάκος στο thestival.gr, «όταν κάνεις μια μεγάλη προσπάθεια και αφού την καταφέρνεις κανεις και αυτό», ενώ αποκάλυψε πως σκεφτόταν εδώ και καιρό να κάνει με αυτόν τον τρόπο την πρόταση γάμου.

Ο νικητής του 17ου διεθνούς μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»

Ο Αντώνης Παπαδημητρίου από τη Χαλκιδική είναι αυτός που τερμάτισε στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος». Χρειάστηκε 2 ώρες, 26 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα για να διανύσει την απόσταση του Μαραθωνιου, περίπου 42 χιλιομέτρων, και να καταλήξει στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης.

Δεύτερος τερμάτισε σε απόσταση αναπνοής ο Βέλγος Youssef Bouissane με χρόνο 2 ώρες 26 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα.