Το ειδύλλιό της με τον ηθοποιό Μπιλ Νάι φαίνεται πως επιβεβαίωσε χθες το βράδυ η Άννα Γουίντουρ με την άφιξή της στο Met Gala.

Η διάσημη εκδότρια της Vogue, και διοργανώτρια της λαμπερής εκδήλωσης της μόδας εδώ και 30 χρόνια, περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Met Gala πιασμένη αλά μπρατσέτα με τον 73χρονο ηθοποιό, θέλοντας έτσι να δείξει πως είναι ζευγάρι, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα.

 

Για το μεγάλο τους ντεμπούτο, η Άννα Γουίντουρ επέλεξε να φορέσει ένα Chanel couture φόρεμα από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, με ασημένια στοιχεία και σχέδια στροβίλου σε χρυσό και μοβ χρώμα. Όσο για τον Μπιλ Νάι, προτίμησε ένα μαύρο κοστούμι. Κατά την είσοδό τους στο κόκκινο χαλί, η εκδότρια της Vogue αναφέρθηκε στη λαμπερή εκδήλωση, η οποία ήταν αφιερωμένη στον εμβληματικό σχεδιαστή μόδας
Karl Lagerfeld, λέγοντας: «Είναι γεμάτη έντονα συναισθήματα για μένα. Αγαπούσα τον Karl τόσο πολύ».

Οι φήμες για τη σχέση της Άννας Γουίντουρ με τον Μπιλ Νάι

Η Άννα Γουίντουρ και ο επίσης 73χρονος Μπιλ Νάι πυροδότησαν για πρώτη φορά τις φήμες για σχέση το 2021, όταν ο φωτογραφικός φακός τους κατέγραψε να απολαμβάνουν ρομαντικά δείπνα στην Ιταλία. Επίσης, εθεάθησαν σε μια ειδική προβολή της ταινίας του «Living» στη Νέα Υόρκη, τον περασμένο Δεκέμβριο.