Ο Elton John αποχωρώντας από τη μουσική σκηνή λανσάρει μια σειρά από τα υπέροχα γυαλιά του

Ο διάσημος Elton John ολοκληρώνοντας την καριέρα του αποφάσισε να ανοίξει pop-up καταστήματα σε όλη την Ευρώπη για να σηματοδοτήσει το λανσάρισμα της νέας μάρκας των εξίσου διάσημων γυαλιών του.

Ο Elton John ανακοίνωσε μια σειρά από φανταστικά γυαλιά του ρίχνοντας αυλαία στην καριέρα του αυτό το καλοκαίρι. “Farewell Yellow Brick Road” λοιπόν, με μια σειρά από συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένα headline set στην Pyramid Stage του Glastonbury. Παράλληλα παρουσιάζει στην παγκόσμια αγορά 75 σχέδια  γυαλιών με διαφορετικό στυλ, πολλά από τα οποία φέρουν ονόματα των τραγουδιών του.

“Η αυτοέκφραση βρίσκεται στον πυρήνα όλων όσων κάνω”, δήλωσε ο John σε δήλωσή του. “Έμαθα εδώ και καιρό ότι το στυλ μου είναι αυτό που μου δίνει αυτοπεποίθηση και απλά δεν αισθάνομαι ο εαυτός μου χωρίς τα γυαλιά μου. Η δημιουργία μιας κομψής συλλογής γυαλιών ήταν ένα όνειρό μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, γι’ αυτό και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακοινώνω το παγκόσμιο λανσάρισμα των Elton John Eyewear”.

”  Εχω συνδέσει καθοριστικές στιγμές της rock ‘n’ roll καριέρας μου με σχέδια που φέρνουν χαρά και σας επιτρέπουν να κάνετε μια δήλωση χωρίς να πείτε  ούτε μια λέξη”… “Αυτή η συλλογή είναι για κάθε άτομο που παραμένει αυθεντικό σε έναν κόσμο που σε πιέζει συνεχώς να είσαι κάποιος άλλος. Σχεδίασα αυτή τη σειρά για να έχει κάτι για όλους: όποιος κι αν είσαι, μπορείς πάντα να δείχνεις ο εαυτός σου”.

Ο John συνεργάστηκε με την γνωστή εταιρεία The Bicester Collection για να προσφέρει τη σειρά γυαλιών, καθώς και ρούχα και άλλα εμπορεύματα, σε pop-up καταστήματα σε όλη την Ευρώπη. Μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για τα καταστήματα παρακάτω.

Το 10% των εσόδων από τους σκελετούς γυαλιών που πωλούνται μέσω της συλλογής Bicester Collection θα διατεθεί στο Ίδρυμα Elton John AIDS Foundation.

“Τα Elton John Eyewear δεν έχουν να κάνουν μόνο με την υπέροχη εμφάνιση”, εξήγησε ο John. “Έχουν να κάνουν με το να βλέπεις καθαρά το μέλλον. Πάνω από 50 χρόνια του δικού μου στυλ ενέπνευσαν τα σχέδια, και οι πωλήσεις από τους σκελετούς θα ωφελήσουν το Ίδρυμα Elton John AIDS, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερο καλό μαζί, προσεγγίζοντας περισσότερους ανθρώπους στις τοπικές κοινότητες και εστιάζοντας πραγματικά στον τερματισμό της επιδημίας μέχρι το 2030. Αυτό είναι ένα ισχυρό όραμα”.

Elton John Eyewear Pop-Up Stores, με τη The Bicester Collection:

Δουβλίνο, Kildare Village – 21 Μαρτίου – 3 Μαΐου

Λονδίνο, Bicester Village – 4 Απριλίου – 1 Μαΐου

Μόναχο, Ingolstadt Village – 14 Απριλίου – 6 Μαΐου

Φρανκφούρτη, Wertheim Village – 2 Μαΐου – 30 Μαΐου

Βαρκελώνη, La Roca Village – 11 Μαΐου – 4 Ιουνίου

Βρυξέλλες, Maasmechelen Village – 13 Μαΐου – 29 Μαΐου

Αμβέρσα, Maasmechelen Village – 13 Μαΐου – 29 Μαΐου

Κολωνία, Maasmechelen Village – 13 Μαΐου – 29 Μαΐου

Paris, La Valée Village – 14 June – 5 July

London, Bicester Village – 15 June – 15 July

ΠΗΓΗ