Το αποικιακό σπίτι όπου μεγάλωσε η Aretha Franklin, στο Ντιτρόιτ, πωλείται στην τιμή των 380,000 δολαρίων

ΝΤΕΤΡΟΪΤ – Το σπίτι της Αρίθα Φράνκλιν, 6.000 τετραγωνικών μέτρων, στην ιστορική γειτονιά La Salle Gardens του Ντιτρόιτ, βγήκε ξανά στην αγορά την Κυριακή, μετά την πρόσφατη πώληση που απέτυχε. Η τιμή του είναι 379.900 δολάρια.

Το πλίνθινο αποικιακό σπίτι που χτίστηκε το 1916 έχει έξι υπνοδωμάτια, τρία πλήρη μπάνια, δύο μισά μπάνια και ένα ανεξάρτητο γκαράζ τεσσάρων αυτοκινήτων.

Το σπίτι στο Ντιτρόιτ είχε προηγουμένως βγει στην αγορά στις 13 Ιανουαρίου από την Brittany Randall της Clyde Realty LLC στο Σάουθφιλντ.

“Οι ανακαινίσεις έχουν ξεκινήσει, αλλά υπάρχει ακόμα αρκετός χώρος για να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά”, αναφέρει η περιγραφή του σπιτιού στην καταχώριση της Realcomp.

“Αναβιώστε αυτό το σπίτι 3 ιστοριών στη δόξα. Αρχικά ξύλινα πατώματα και πλακάκια Pewabic σε όλη την έκταση. Το αμαξοστάσιο έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 4 οχήματα με μια μονάδα 1 υπνοδωματίου στον επάνω όροφο. Αρχικά τζάκια από τούβλα σε όλο το σπίτι. Η κουζίνα και το μπάνιο έχουν ανακαινιστεί.Τα υδραυλικά, τα ηλεκτρικά και το κλιματιστικό, έχουν εγκατασταθεί ή αλλαχθεί πρόσφατα”.

Η Randall δήλωσε ότι ελπίζει να βρει αγοραστές έτοιμους να αποκαταστήσουν πλήρως το σπίτι.

“Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται δουλειά. Ορισμένα δωμάτια έχουν ολοκληρωθεί. Οι ιδιοκτήτες πήγαιναν δωμάτιο προς δωμάτιο”, δήλωσε η Randall. “Θα ήθελα να συμβαδίσω με τη… δόξα του τετραγώνου”.


Αρίθα Φράνκλιν

Το σπίτι αναδημιουργήθηκε σε κινηματογραφικό σκηνικό στην Ατλάντα για αρκετές κομβικές σκηνές στην ταινία του 2021 “Respect”, η οποία εξιστορεί τη ζωή της Franklin από την παιδική της ηλικία στη δεκαετία του 1950 μέχρι την επανάστασή της ως παγκόσμιο αστέρι.