“And Just Like That”…. O Aidan Shaw δίπλα στην Carrie Bradshaw

Τον Ιανουάριο η ΗΒΟ Max παρουσίασε τις πρώτες φωτογραφίες της δεύτερης σεζόν του “And Just Like That”, αποκαλύπτοντας ότι ο John Corbett θα επαναλάβει το ρόλο του στο “Sex and the City” ως Aidan Shaw δίπλα στην Carrie Bradshaw, την οποία υποδύεται η διάσημη ηθοποιός Sarah Jessica Parker.

Η σειρά αποτελεί συνέχεια του “Sex and the City”, το οποίο έπαιξε στο HBO από το 1998 έως το 2004, και ακολουθεί την Carrie, τη Miranda (Cynthia Nixon) και την Charlotte (Kristin Davis) καθώς βιώνουν το ταξίδι τους από την περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 30 τους χρόνια στην ακόμα πιο περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 50 τους χρόνια.

Ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν τον Μάρτιο του 2022, λίγο μετά την πρεμιέρα της τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο Aidan Shaw, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στην 3η σεζόν, είναι σχεδιαστής επίπλων που αποκτά ερωτικό ενδιαφέρον για την Carrie. Είναι ως φαίνεται το αντίθετο του Mr. Big (Chris Noth), με τον οποίο η Carrie βγαίνει και ξαναβγαίνει ραντεβού όλα αυτά τα χρόνια και τελικά καταλήγει μαζί του – πριν  ο Mr. Big πεθάνει στο πρώτο επεισόδιο “And Just Like That”.

Παράλληλα με το “Sex and the City”, ο Corbett είναι γνωστός για το ρόλο του Chris Stephens στο “Northen Exposure” του CBS, τον ρόλο του Max Gregson στο “United States of Tara” του Showtime και τον ρόλο του Seth Holt στο “Parenthood” του NBC. Στις κινηματογραφικές του συμμετοχές περιλαμβάνονται οι ταινίες “My Big Fat Greek Wedding”, “The Messengers” και “To All the Boys”, μαζί με το “Sex and the City 2”.

Mr. Big and Carrie