Πώς ένας μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε ποδηλάτισσα και στη συνέχεια τη συνέθλιψε.

Η γυναίκα κατάφερε να βγει ζωντανή, αλλά ζει με βαριά σωματικά και ψυχικά τραύματα.

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένας μεθυσμένος οδηγός, ο οποίος ξεπέρασε τέσσερις φορές το όριο, παρέσυρε μια ηλικιωμένη ποδηλάτισσα, πριν συνεχίσει να οδηγεί το 4×4 του πάνω στη συνταξιούχο που βρισκόταν στο δρόμο.

Ο Steven Selwood, 43 ετών, (φωτ) άφησε τη γυναίκα στα 70 της χρόνια με τραύματα που της άλλαξαν τη ζωή αφού έπεσε πάνω της. Έκανε ποδήλατο πάνω από μια διασταύρωση στο Haslemere, Surrey, τον περασμένο Μάιο, όταν ο Selwood βγήκε από έναν παράδρομο και τη χτύπησε μέρα μεσημέρι.


Ο Selwood όχι μόνο την έριξε από το ποδήλατό της, αλλά συνέχισε να οδηγεί προς τα εμπρός, συνθλίβοντάς την κάτω από τις ρόδες καθώς βρισκόταν στο έδαφος σέρνοντάς την μαζί του….

Σήμερα η αστυνομία του Surrey δημοσιεύει το υλικό από τη στιγμή που ο Selwood χτύπησε το θύμα και στη συνέχεια πέρασε με το αυτοκίνητό του πάνω στο σώμα της.

Από το δυστύχημα στις 12 Μαΐου του περασμένου έτους η γυναίκα εξακολουθεί να υποφέρει από σωματικές και ψυχικές βλάβες που άλλαξαν τη ζωή της Είναι άλλωστε η ίδια που επέτρεψε τη δημοσιοποίηση του υλικού ως προειδοποίηση προς άλλους οδηγούς για τις επιπτώσεις της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το δικαστήριο Guildford Crown στις 28 Απριλίου επέβαλε  στον Selwood ποινή φυλάκισης δύο ετών και τριών μηνών.  Του έχει επίσης αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης για τρία χρόνια αφού κρίθηκε ένοχος για πρόκληση σοβαρού τραυματισμού με επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση με υπερβολικό αλκοόλ.

Η γυναίκα περιέγραψε πώς δεν μπορεί πλέον να κάνει πολλά από τα χόμπι της καθώς παραμένει φοβισμένη. Κατά τη διάρκεια της δίκης του οδηγού, το θύμα αυτής της ιστορίας είπε: “Το αίσθημα της απώλειας είναι βαθύ, η εμπιστοσύνη μου στον κόσμο μου εξατμίστηκε, η αίσθηση της ελπίδας μου χάθηκε”