Αξίζει να επισκεφθείτε το Potato Hotel στο Idaho

Σας παρουσιάζουμε το πανέμορφο και μοναδικό Potato Hotel. Συγγνώμη για το spoiler, αλλά αυτό το ξενοδοχείο πατάτας δεν είναι ακριβώς πατάτα. Είναι ένα αντίγραφο μιας πατάτας μήκους 28 ποδιών και πλάτους 12 ποδιών, φτιαγμένο από σκυρόδεμα, γύψο και ατσάλι. Η ιδέα πίσω από αυτή τη μοναδική ιδέα του ξενοδοχείου προέκυψε από την Kristie Wolf, η οποία διαθέτει και άλλα μοναδικά ακίνητα ενοικίασης σπιτιών. Γιατί λοιπόν να επισκεφθείτε αυτό το ξενοδοχείο; Διαβάστε παρακάτω και ελπίζουμε ότι θα πεισθείτε να το επισκεφθείτε.

Είναι γεμάτο με ανέσεις
Τα υπνοδωμάτια είναι πλήρως διακοσμημένα με λευκό χρώμα. Αυτό κάνει το δωμάτιο να αισθάνεται φωτεινό και πιο ευρύχωρο. Υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι με λευκά είδη και άνετα μαξιλάρια που προσθέτουν μια πινελιά άνεσης στο δωμάτιο. Υπάρχουν ακόμη και ράφια στο πλάι του κρεβατιού που φιλοξενούν μια ποικιλία βιβλίων, ακόμη και φυτά κρέμονται από την οροφή για να δώσουν μια ζωντανή ατμόσφαιρα. Το δωμάτιο διαθέτει ουσιαστικά όλες τις ανέσεις που θα χρειαζόσασταν σαν να μένατε στη δική σας σουίτα ξενοδοχείου! Διαθέτει ακόμη και μια γωνιά μπάνιου με στρογγυλό λευκό νιπτήρα και ράβδο πετσετών για όλες τις ανάγκες του μπάνιου σας. Είναι ένας γοητευτικός μικρός χώρος που είναι ιδανικός για ένα άτομο ή ένα ζευγάρι.

Οικολογική συνείδηση και στη μέση της φύσης
Ο στόχος του ακινήτου είναι να είναι περισσότερο οικολογικά συνειδητοποιημένο και ενεργειακά αποδοτικό. Υπάρχει ένα ανακυκλωμένο σιλό σε κοντινή απόσταση με μια γιγαντιαία μπανιέρα στο εσωτερικό του, ιδανική για εκείνες τις σκοτεινές νύχτες όπου τα αστέρια είναι ορατά. Αυτό το ξενοδοχείο πατάτας είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν μια απόδραση μακριά από την πολυάσχολη ζωή της πόλης. Επίσης, αν είστε μεγάλος οπαδός της πατάτας, τότε αυτό το μέρος είναι ένα must-see. Ένα άλλο πρόσθετο προνόμιο που σας κάνει να αισθάνεστε σαν να μένετε σε φάρμα είναι η παρουσία της Dolly. Η Dolly καλωσορίζει τους επισκέπτες που μένουν στο ξενοδοχείο και είναι μια από τις πιο ωραίες αγελάδες που θα συναντήσετε ποτέ!

Το Αϊντάχο φιλοξενεί επίσης μαγευτικά αξιοθέατα των βουνών Owyhee, οπότε η πεζοπορία στην περιοχή είναι ένα must-do όταν επισκέπτεστε αυτή την πόλη. Ολοκληρώστε τη νύχτα σας περνώντας την σε αυτό το αγαπημένο κονδυλοφόρο για μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία!