Home Κοινωνια Θρίλερ στην Κω: Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης – Γενετικό υλικό της στο σπίτι του συλληφθέντα

Θρίλερ στην Κω: Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης – Γενετικό υλικό της στο σπίτι του συλληφθέντα

by bot

Θρίλερ στην Κω: Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης – Γενετικό υλικό της στο σπίτι του συλληφθέντα

Γιγαντιαία επιχείρηση με drone, σκυλιά και εθελοντές, βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κω για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, η οποία αγνοείται από τη Δευτέρα.

Οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονται στην περιοχή Τιγκάκι, όπου εντοπίστηκε το τελευταίο ηλεκτρονικό στίγμα της 27χρονης. «Το τελευταίο στίγμα του κινητού της ήταν από αυτή εδώ την περιοχή. Βέβαια είναι μια μεγάλη περιοχή, γύρω στα 10χλμ», δήλωσε αντιδήμαρχος της Κω, Σταμάτης Καμπουράκης στο Open

Στο νησί μεταβαίνει κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών, το οποίο από την αρχή ενημερώνεται για τις έρευνες.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι πολίτης εντόπισε το κινητό της 27χρονης σε δρόμο στο Μαρμάρι, κοντά στο σημείο που είχε δοθεί το στίγμα της.

Εξαφάνιση στην Κω: Συνελήφθη ένας 32χρονος
Για την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης στην Κω, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 32χρονου από το Μπανγκλαντές, με την κατηγορία της αρπαγής. Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 32χρονος εξαπάτησε την νεαρή γυναίκα, η οποία πείστηκε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, ούσα με

«Πήγαμε σπίτι μου και ήρθαμε σε σεξουαλική επαφή. Μετά την άφησα σε ένα σημείο και δεν ξέρω τι έγινε», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς.θυσμένη ώστε να την προμηθεύσει με χασίς.

Κατά τον έλεγχο στην οικία του, οι αρχές συνέλεξαν γενετικό υλικό. Στην οικία του 32χρονου βρέθηκαν δύο ποτήρια μπύρας, δύο μαχαίρια, ένα στριφτό τσιγάρο στο τασάκι που πιθανολογείται ότι είναι εξαφανισθείσας, μία γυναικεία μπλούζα χρώματος κίτρινου η οποία φέρει μία κηλίδα και μία τρίχα χρώματος ξανθού, ένα φούτερ χρώματος πορτοκαλί και μια κόκκινη μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων αλλά και ένα αεροπορικό εισιτήριο στο όνομα του.

You may also like

artpointview.gr @ 2024