Home Life & Art “Αποστολή: Impossible – Dead Reckoning Part One”

“Αποστολή: Impossible – Dead Reckoning Part One”

by bot

“Αποστολή: Impossible – Dead Reckoning Part One” αποκαλύφθηκε τελικά σε μια αστραφτερή παγκόσμια πρεμιέρα στη Ρώμη το βράδυ της Δευτέρας, προσελκύοντας ένα  γκαλά στο Auditorium della Conciliazione, σε απόσταση αναπνοής από το Βατικανό.

Η προβολή καθυστέρησε περισσότερο από 90 λεπτά, καθώς ο Τομ Κρουζ είχε μια μάλλον αυτοσχέδια συνάντηση με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι στο Παλάτσο Τσίτζι, έδρα της ιταλικής κυβέρνησης.

Ωστόσο, υπήρξε θερμό χειροκρότημα όταν ο Cruise, ο σκηνοθέτης Christopher McQuarrie και ένα μεγάλο μέρος των συντελεστών της ταινίας – μεταξύ των οποίων η Hayley Atwell, η Rebecca Ferguson, ο Simon Pegg, η Vanessa Kirby, ο Pom Klementieff, ο Esai Morales, ο Shea Whigham και ο Greg Tarzan Davis – εμφανίστηκαν μαζί. Και μόλις  στην οθόνη έσκασε μύτη ο Ρομ, το κοινό ξέσπασε σε επευφημίες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παράλληλα με το ανεξάρτητο τμήμα Alice in the City του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, το οποίο ήταν αφιερωμένο σε ταινίες για νεανικό κοινό. Ο τοπικός διανομέας της ταινίας είναι η Eagle Pictures, η οποία έχει συνεργασία τοπικής διανομής με την Paramount. Σημαντικό μέρος της πολυαναμενόμενης ταινίας δράσης γυρίστηκε στην ιταλική πρωτεύουσα.

Το “Dead Reckoning Part One” ακολουθεί τα γεγονότα του “Fallout”, όπου ο Ίθαν Χαντ του Τομ Κρουζ και η ομάδα των μυστικών πρακτόρων του έσωσαν τον κόσμο από μια πυρηνική αποκάλυψη εν μέσω μιας σειράς διπλών προδοσιών. Η έκδοση του 2018 ήταν η πιο κερδοφόρα προσθήκη στο franchise μέχρι στιγμής, κερδίζοντας σχεδόν 800 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Στη νέα ταινία πρωταγωνιστεί και πάλι ο Cruise, μαζί με τους Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Henry Czerny και Vanessa Kirby. Οι νέοι παίκτες της σειράς περιλαμβάνουν τους Hayley Atwell, Pom Klementieff, Cary Elwes, Rob Delaney, Indira Varma, Shea Whigham, Mark Gatiss, Esai Morales και Charles Parnell.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ταινία απέσπασε έντονες κριτικές από την πρεμιέρα της για τα εντυπωσιακά της ακροβατικά. Μία από τις πιο εμφανείς πράξεις που προωθούνται στο μάρκετινγκ είναι αυτή που δείχνει τον Cruise να καβαλάει πραγματικά μια μοτοσικλέτα από την άκρη ενός γκρεμού.

Ο Simon Pegg, ο οποίος επιστρέφει για το “Dead Reckoning” μετά τη συμμετοχή του στις πέντε προηγούμενες συνέχειες, δήλωσε στο Variety ότι ο πυρήνας της ταινίας είναι η σχέση μεταξύ του Cruise και του σκηνοθέτη Christopher McQuarrie, η οποία ξεκίνησε το 2011 με το “Πρωτόκολλο Φάντασμα” στο οποίο ο McQuarrie υπηρέτησε ως σεναριογράφος χωρίς πίστωση.

You may also like

artpointview.gr @ 2024