Τραγικό φινάλε στο υποβρύχιο Titan: «Και οι 5 επιβάτες είναι νεκροί» λένε η εταιρεία

Δραματικό φινάλε γράφτηκε στις έρευνες του υποβρυχίου, καθώς η Oceangate ανακοίνωσε ότι και οι πέντε επιβαίνοντες έχουν χάσει τη ζωή τους. Η αμερικανική ακτοφυλακή περιέγραψε ότι το τέλος επήλθε από μεγάλη έκρηξη που κατέστρεψε το βαθυσκάφος.

«Πιστεύουμε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος Stockton Rush, ο Shahzada Dawood και ο γιος του Suleman Dawood, ο Hamish Harding και ο Paul-Henri Nargeolet έχουν, δυστυχώς, χαθεί.   «Και οι 5 επιβάτες είναι νεκροί» λένε η εταιρεία και η ακτοφυλακή των ΗΠΑ

Αυτοί οι άνδρες ήταν πραγματικοί εξερευνητές που μοιράζονταν ένα ξεχωριστό πνεύμα περιπέτειας και ένα βαθύ πάθος για την εξερεύνηση και την προστασία των ωκεανών του κόσμου. Οι καρδιές μας είναι με αυτές τις πέντε ψυχές και κάθε μέλος των οικογενειών τους κατά τη διάρκεια αυτής της τραγικής στιγμής. Θρηνούμε για την απώλεια της ζωής και της χαράς που πρόσφεραν σε όλους όσους γνώριζαν».

Η ενημέρωση της ακτοφυλακής των ΗΠΑ -Βρέθηκαν 5 μεγάλα κομμάτια του υποβρυχίου, μια ανάσα από τον Τιτανικό
Το CNN ανέφερε πως ήρθε στην κατοχή του υπόμνημα το οποίο φέρεται πως επιβεβαιώνει την ανωτέρω τραγική κατάληξη, καθώς αναφέρει πως τα συντρίμμια προέρχονται από το εξωτερικό του υποβρυχίου. Τα συντρίμμια εντοπίστηκαν στον πυθμένα του ωκεανού, περίπου 500 μέτρα από την πλώρη του Τιτανικού.