Home Προσωπα Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζόλι: ‘Εντονη η διαμάχη τους για το Chateau Miraval

Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζόλι: ‘Εντονη η διαμάχη τους για το Chateau Miraval

by bot

Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζόλι: ‘Εντονη η διαμάχη τους για το Chateau Miraval

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις ατελείωτες νομικές διαμάχες της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ που προέκυψαν από τον χωρισμό τους το 2016.

Σε ένα νέο άρθρο για την έκδοση Ιουλίου/Αυγούστου του Vanity Fair, ο ειδικός ανταποκριτής Mark Seal εντρυφεί στη διαμάχη των Brangelina για το κάποτε αγαπημένο τους γαλλικό οινοποιείο, Chateau Miraval.

Το ζευγάρι αγόρασε τον αμπελώνα το 2008 για περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ και έγινε ιδιοκτήτης του ακινήτου κατά 50/50, καθώς και της επιχείρησης παραγωγής κρασιού.

Μεταξύ αυτών που μίλησαν στο Vanity Fair ήταν ο πρώην επικεφαλής ασφαλείας του ζευγαριού, οινοποιοί, μεσίτες ακινήτων και άλλοι με στενή γνώση του χρόνου που πέρασε το διάσημο ζευγάρι στη νότια Γαλλία.Η συμφωνία Τζολί – Πιτ για το οινοποιείο
Το δημοσίευμα σημειώνει ότι το 2021 η 47χρονη Τζολί και ο 58χρονος Πιτ φαίνεται να είχαν έρθει σε συμφωνία, σύμφωνα με την οποία εκείνος θα αγόραζε το μισό της επιχείρησης.

Η συμφωνία σταμάτησε όταν ο Πιτ προσπάθησε να εισάγει ένα NDA (Non-Disclosure Agreement, που σημαίνει Συμφωνητικό Εμπιστευτικότητας), το οποίο θα εμπόδιζε την πρωταγωνίστρια του «Maleficent» να μιλήσει δημοσίως για τον περιβόητο καβγά τους μπροστά στα παιδιά τους σε ιδιωτικό τζετ το 2016, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Vanity Fair.

Εκπρόσωποι του Μπραντ Πιτ υποστήριξαν ότι στην πραγματικότητα ήταν η Αντζελίνα Τζολί που έθεσε πρώτη την ιδέα ενός NDA. Όταν ο πρώην σύζυγός της άρχισε να διαπραγματεύεται για το περιεχόμενο της συμφωνίας, τότε ήταν που η Τζολί έκανε πίσω στη συμφωνία.

Λίγο αργότερα, η σταρ του Χόλιγουντ πούλησε το μερίδιό της στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Yuri Shefler, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως «ολιγάρχης» από το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.

Το Chateau Miraval

Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Ο γάμος, ο καβγάς και χωρισμός
Ο Πιτ και η Τζολί γνωρίστηκαν το 2005 στα γυρίσματα της ταινίας «Mr & Mrs Smith», υποδυόμενοι ένα παντρεμένο ζευγάρι που ανακαλύπτει ότι είναι και οι δύο δολοφόνοι που έχουν προσληφθεί από ανταγωνιστικές υπηρεσίες για να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον.

Παντρεύτηκαν στο Chateau Miraval το 2014 και απέκτησαν έξι παιδιά -τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα- τα οποία είναι πλέον ηλικίας μεταξύ 14 και 21 ετών. Το άρθρο του Vanity Fair σημειώνει ότι ρωγμές άρχισαν να εμφανίζονται στον γάμο τους το 2015.

Αυτές οι εντάσεις έφτασαν σε ακραίο σημείο καθώς η οικογένεια επέστρεφε στις ΗΠΑ από το Chateau Miraval το 2016.

«Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2016, οι εντάσεις μεταξύ τους “έβραζαν” για περίπου έναν χρόνο. Προσπάθησαν να κρατήσουν τους τσακωμούς τους ανάμεσά τους και είχαν πει να μη μαλώνουν ποτέ μπροστά στα παιδιά. Μέχρι αυτό που συνέβη στο αεροπλάνο», γράφει ο Seal.

You may also like

artpointview.gr @ 2024