Ο Ανδρέας Λοβέρδος αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ: “Πολιτικοί οι λόγοι της παραίτησής μου”

Ο κύριος Λοβέρδος δεν κατάφερε να εκλεγεί στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας,που μάλιστα ήρθε δεύτερος πίσω από την Μιλένα Αποστολάκη (η οποία πήρε την έδρα), η οποία έλαβε πάνω 1600 περισσότερους σταυρούς.
Αυτό, εντούτοις, δεν είναι ο λόγος για τον οποίο ο κ. Λοβέρδος αποχωρεί. Όπως όλα δείχνουν, η πολιτική του Νίκου Ανδρουλάκη δεν φαίνεται να τον εκφράζει στην παρούσα στιγμή, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν η περιθωριοποίηση του ιστορικού στελέχους του κόμματος, Χάρη Καστανίδη.Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην βουλευτής δεν πρόκειται τουλάχιστον προς ώρας να προχωρήσει σε περαιτέρω… εξηγήσεις, δεν θα «βάλει δηλαδή τίποτα παραπάνω στον δημόσιο διάλογο». Παρ’ όλα αυτά, θα παραμείνει ενεργός στην πολιτική ζωή, αναζητώντας ενδεχομένως τον επόμενο σταθμό. Ενδεικτικό είναι, άλλωστε, και το υστερόγραφό του: «Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του

«Από σήμερα παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος.

Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη».