Η Barbie του σήμερα και του χθες, η Μαργκότ Ρόμπι και η νέα πολύ ροζ ταινία

Η τέλεια Barbie ήταν η Μάργκοτ Ρόμπι καθώς εντυπωσίασε στο ροζ χαλί της πρεμιέρας της νέας της ταινίας στο Λονδίνο.

Η 33χρονη πρωταγωνίστρια, η οποία στις τελευταίες της εμφανίσεις υιοθετεί λουκ εμπνευσμένα από την Barbie, έκανε ακριβώς το ίδιο και χθες το βράδυ, με ένα φόρεμα που φορούσε η θρυλική κούκλα τη δεκαετία του 1960.

Με φόρεμα ίδιο με αυτό της Barbie από τη δεκαετία του ’60 η Μάργκοτ Ρόμπι
Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα εντυπωσιακό ροζ φόρεμα της Vivienne Westwood με λευκό γούνινο τελείωμα. Το φόρεμα στο επάνω μέρος αποτελούνταν από έναν κορσέ που τόνιζε τις αναλογίες της, με ένα λουλούδι στο γοφό και μακριά ουρά. Το λουκ ολοκλήρωσε με διάφανα τακούνια που τόνιζαν ακόμη περισσότερο το ύψος της καθώς και ένα μαργαριταρένιο τσόκερ και μακριά λευκά γάντια.

Σε παγκόσμια περιοδεία οι πρωταγωνιστές της ταινίας
Το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για την Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Barbie στην ομώνυμη ταινία, καθώς βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία Τύπου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του καστ για την προώθηση της ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 21 Ιουλίου.

Μαζί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, τον συμπρωταγωνιστή της που υποδύεται τον Κεν, αλλά και την Dua Lipa και την America Ferrera, την Ίσα Ρέι οι οποίες υποδύονται διάφορες εκδοχές της κούκλας Barbie, έχουν κάνει στάσεις σε χώρες όπως η Αυστραλία, η Νότια Κορέα και το Μεξικό.

iefimerida.gr