Home Κοινωνια EOKE: προκήρυξη του 14ου βραβείου της Κοινωνίας των Πολιτών για την ψυχική υγεία

EOKE: προκήρυξη του 14ου βραβείου της Κοινωνίας των Πολιτών για την ψυχική υγεία

by bot

EOKE: προκήρυξη του 14ου βραβείου της Κοινωνίας των Πολιτών για την ψυχική υγεία.

Η ΕΟΚΕ θα επιβραβεύσει δημιουργικά και καινοτόμα μη κερδοσκοπικά έργα που βοηθούν τα άτομα με ψυχικές παθήσεις και δημιουργούν ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για την ψυχική τους ευεξία, είτε σε ατομικό επίπεδο είτε ως συλλογική προσπάθεια.

Θα απονεμηθούν συνολικά 50 000 ευρώ σε πέντε, κατ’ ανώτατο όριο, νικητές.

Η προθεσμία για την αποστολή των υποψηφιοτήτων είναι η 30ή Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10.00 (ώρα Βρυξελλών).

Η τελετή απονομής του Βραβείου θα πραγματοποιηθεί πιθανόν κατά την Εβδομάδα της Κοινωνίας των Πολιτών της ΕΟΚΕ την άνοιξη του 2024.

  • Στόχος του εμβληματικού Βραβείου της Κοινωνίας των Πολιτών της ΕΟΚΕ είναι να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την εξέχουσα συμβολή της κοινωνίας των πολιτών στη δημιουργία ευρωπαϊκής ταυτότητας και ιθαγένειας και στην προώθηση των κοινών αξιών που στηρίζουν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Κάθε χρόνο, το βραβείο επικεντρώνεται σε ένα διαφορετικό θέμα ιδιαίτερης σημασίας για την ΕΕ.
  • Αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν όλες οι οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών που έχουν την έδρα τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και δραστηριοποιούνται σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό ή ευρωπαϊκό επίπεδο. Το βραβείο είναι επίσης ανοικτό σε άτομα που διαμένουν στην ΕΕ, καθώς και σε εταιρείες που έχουν την έδρα τους ή δραστηριοποιούνται εντός της ΕΕ, υπό την προϋπόθεση ότι τα σχέδιά τους είναι αυστηρά μη κερδοσκοπικά.
  • Αναλυτικά η πλήρης περιγραφή των προϋποθέσεων και το έντυπο ηλεκτρονικής αίτησης υποψηφιότητας στην ιστοσελίδα μας

You may also like

artpointview.gr @ 2024