Βαρύ είναι το πένθος για τη διάσημη ηθοποιό Σάντρα Μπούλοκ καθώς έφυγε από τη ζωή ο επί χρόνια σύντροφός της, Μπράιαν Ράνταλ. Η ηθοποιός ήταν στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η αδελφή της ηθοποιού, Γκεζίνε Μπούλοκ-Πράντο μοιράστηκε σπάνιες πληροφορίες για τις τελευταίες κοινές στιγμές του ζευγαριού σε ένα εγκάρδιο αφιέρωμα στο Instagram μετά την τριετή μάχη του φωτογράφου με την ALS – νόσος του κινητικού νευρώνα.

View this post on Instagram
A post shared by Gesine Bullock-Prado (@gesinebp)

«Είμαι πεπεισμένη ότι ο Μπρι έχει βρει το καλύτερο σημείο ψαρέματος στον παράδεισο και ήδη ρίχνει το δόλωμα του σε ορμητικά ποτάμια γεμάτα σολομούς», έγραψε η Γκενίζε κάτω από μια φωτογραφία του Ράνταλ.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι η Σάντρα ήταν στο πλευρό του πριν από τον θάνατό του το Σάββατο.

«Η ALS είναι μια σκληρή ασθένεια, αλλά υπάρχει κάποια παρηγοριά γνωρίζοντας ότι είχε τους καλύτερους φροντιστές την καταπληκτική αδελφή μου και την ομάδα των νοσοκόμων που συγκέντρωσε και που τη βοήθησαν να τον φροντίσει στο σπίτι τους», πρόσθεσε η Γκενίζε. «Αναπαύσου εν ειρήνη, Μπράιαν».

So very sad to hear that actress Sandra Bullock has lost her partner in love and life. Bryan Randall died after a quiet battle with ALS. He was only 57. She spoke lovingly of him and his example over the years. pic.twitter.com/hlOsVS2k6o

— Deborah Roberts (@DebRobertsABC) August 8, 2023