Home Προβολεις Ο Γούντι Αλεν και τα Γυρίσματα της Τύχης στο φεστιβάλ της Βενετίας

Ο Γούντι Αλεν και τα Γυρίσματα της Τύχης στο φεστιβάλ της Βενετίας

by bot

Ο Γούντι Αλεν και τα Γυρίσματα της Τύχης στο φεστιβάλ της Βενετίας

Ο Γούντι Άλεν χειροκροτήθηκε όρθιος για τρία λεπτά στην πρεμιέρα της ταινίας “Coup de Chance” – Γυρίσματα της Τύχης –  στη Βενετία το βράδυ της Δευτέρας, η οποία θα διαρκούσε περισσότερο αν ο σκηνοθέτης δεν είχε αρχίσει να αποχωρεί. Μετά από δύο λεπτά και 30 δευτερόλεπτα παρατεταμένου χειροκροτήματος μόλις τελείωσε η ταινία, ο Άλεν άρχισε να κατευθύνεται προς την πόρτα, διακόπτοντας το standing ovation. Ο σκηνοθέτης έδειχνε εμφανώς συγκινημένος κατά τη διάρκεια της αντίδρασης και κάποια στιγμή έβγαλε ένα χαρτομάντιλο.

Ο Άλεν έγινε δεκτός στον κινηματογράφο από ένα standing ovation πριν καν προβληθεί η ταινία, καθώς οι θαυμαστές του προσπαθούσαν να τον τραβήξουν σε βίντεο. Η υποδοχή ήταν η ίδια και στο κόκκινο χαλί, με τους θαυμαστές να τον επευφημούν με ενθουσιασμό – ωστόσο, λίγο έξω από το χαλί πέρασε μια ομάδα διαδηλωτών. Σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι διαδηλωτές έβγαλαν τις μπλούζες τους και μοίρασαν φύλλα χαρτιού που ενθάρρυναν το φεστιβάλ να “στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από τους βιαστές”.

Πάντως μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Γούντι Αλεν. Την ώρα της επίσημης πρεμιέρας της ταινίας στην Σάλα Γκράντε και ενώ ο Αλεν πριν μπει στην αίθουσα φωτογραφιζόταν πάνω στο κόκκινο χαλί, ομάδα 50 περίπου νεαρών ατόμων άρχισε να φωνάζει συνθήματα εναντίον του στα ιταλικά. Τα συνθήματα αφορούσαν τα «σεξουαλικά σκάνδαλα» που από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, ταλαιπωρούν τον Γούντι Αλεν, αν και ο ίδιος δεν έχει ποτέ δικαστεί. Ολα ξεκίνησαν όταν ο Γούντι Αλεν σύναψε ερωτική σχέση με την 35 χρόνια μικρότερη του Σουν Γι, θετή κόρη της πρώην συζύγου του, Μία Φάροου. Με την Σουν Γι παραμένει παντρεμένος.

 

You may also like

artpointview.gr @ 2024