Epicure στο Παρίσι: μια υψηλή γαστρονομική διαδρομή στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Bristol.
Το Epicure διευθύνεται από τον διάσημο σεφ Eric Frechon, ο οποίος έχει βραβευτεί με τρία αστέρια Michelin, και βρίσκεται στο εμβληματικό ξενοδοχείο Le Bristol στο Παρίσι.
Ένας γίγαντας του γαστρονομικού κόσμου και ένα γεύμα που αξίζει κάθε δεκάρα. Σχετικά εύκολο στην κράτηση, φιλικό προς τους σόλο θαμώνες, και μια ομάδα γοητευτικών σερβιτόρων. Μην φύγετε χωρίς να φάτε το κοτόπουλο. Κάποιοι λένε ότι είναι απλά κοτόπουλο, αλλά είναι το πιο τρυφερό στήθος κοτόπουλου.
Πραγματικά ένα υπέροχο γεύμα χωρίς όλα τα φλου, πολύ πιθανό να διατηρήσει το καθεστώς των 3 αστέρων για όλη του τη ζωή. Οι γεύσεις είναι αναμενόμενα γαλλικές κι αν το κοτόπουλο σας φαίνεται πολύ ακριβό, μπορείτε να επιλέξετε το αρνί που είναι επίσης πολύ καλό.
Ο πολυτελής εσωτερικός σχεδιασμός, στολισμένος με κρυστάλλινους πολυελαίους και βελούδινα έπιπλα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Στο μενού υπάρχουν απολαυστικές γαστρονομικές δημιουργίες που αναδεικνύουν τα καλύτερα υλικά που προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς.
Το επαγγελματικό προσωπικό του Epicure εξασφαλίζει μια πρώτης τάξεως γευστική εμπειρία. Από τους εξειδικευμένους συνδυασμούς κρασιών του σομελιέ μέχρι την άψογη εξυπηρέτηση στο τραπέζι, κάθε λεπτομέρεια είναι τέλεια επιλεγμένη για να απογειώσει το γεύμα σας σε υψηλότερο επίπεδο.