Ο Στέφανος Κασσελάκης σήκωσε το γάντι που του πέταξε η εσωκομματική αντιπολίτευση και στέλνει προς διαγραφή άλλα τρία ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα.

Ο Στ. Κασσελάκης, με ανάρτηση από τις ΗΠΑ, όπου εξακολουθεί να βρίσκεται, αποφάσισε μετά τον Στ. Τζουμάκα να κάνει νέα επίδειξη πυγμής, προφανώς και για να προλάβει τους εσωκομματικούς αντιπάλους του.

 

Έτσι, παρέπεμψε τους κ. Σκουρλέτη, Φίλη και Βίτσα για διαγραφή, χρησιμοποιώντας εκ νέου φράσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, ότι οι τρεις προαναφερθέντες «έθεσαν εαυτούς εκτός ΣΥΡΙΖΑ» και ότι «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω», κάνοντας τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πλέον θέμα χρόνου.

Όλα αυτά όταν η Ομπρέλα εκπονεί νέο κείμενο κατά Κασσελάκη, συγκεντρώνοντας υπογραφές, ενώ όλα δείχνουν ότι είναι ειλημμένη απόφαση να αποχωρήσει και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τα συγκεκριμένα στελέχη ότι «επί πέντε τουλάχιστον χρόνια εμφανίζονται στα κανάλια κάνοντας αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Κασσελάκης τονίζει πως «κάποιοι μας ”πνίγουν” με την άρνησή τους να αποδεχτούν την εκλογή προέδρου από τη βάση -αλλά εμφανίζονται ως ”Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ” κάθε μέρα στα κανάλια, παίζοντας το παιχνίδι τους», για να σημειώσει:

«Συνεπώς, οι κύριοι Βίτσας, Σκουρλέτης, Φίλης, που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην τηλεόραση για να αντιπολιτευτούν το ίδιο τους το κόμμα, επέλεξαν να θέσουν τον εαυτό τους εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Λυπάμαι ιδιαίτερα για τον κ. Βίτσα, με τον οποίο είχα καλλιεργήσει καλή προσωπική σχέση και τον οποίο εκτιμώ. Αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».

Για να καταλήξει, απευθυνόμενος σε όσους τον στήριξαν: «Λίγη υπομονή ακόμα. Ο ελιτισμός φεύγει και θα πάρετε τη δύναμη στα χέρια σας».«Βέλη» κατά Κασσελάκη από Καββαδία, Κυρίτση, Κατσαρό για τις διαγραφές

Κύμα αντιδράσεων στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις χθεσινοβραδινές διαγραφές των Νίκου Φίλη, Πάνου Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Για τις διαγραφές τοποθετήθηκαν στα social media οι Αννέτα Καββαδία, ο Γιώργος Κυρίτσης και ο Τάκης Κατσαρός.

Φραστικά πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε η Αννέτα Καββαδία, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είσαι CEO σε πολυεθνική, κάπως λάθος στα είπανε».