Περαιτέρω ενίσχυση των ελληνοτουρκικών οικονομικών σχέσεων. Κομβικός ο ρόλος του Βύρωνα Νικολαϊδη της PeopleCert

‘’Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν εισέλθει σε νέα εποχή, μετά και την επίσημη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών δεσμών, με έμφαση την τόνωση των επενδύσεων.

Βύρων Νικολαϊδης, ιδρυτής και CEO της PeopleCert

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί business forum στην Κωνσταντινούπολη. Στο περιθώριο του συνεδρίου μαθαίνουμε πως θα παρατεθεί δείπνο σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, στο περίφημο Ciragan Palace, ακριβώς πάνω στον Βόσπορο. Το «παρών» υπολογίζεται πως θα δώσουν πάνω από 120 επιχειρηματίες και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου.

Λέγεται πως κομβικό ρόλο στην όλη διοργάνωση έχει ο επιχειρηματίας Βύρων Νικολαΐδης, ιδρυτής και CEO της PeopleCert, ο οποίος κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη. Θυμίζουμε ότι ο κ. Νικολαΐδης ήταν ο μόνος Έλληνας επιχειρηματίας που συνάντησε τον Ταγίπ Ερντογάν στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην χώρα μας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η συνάντηση επιχειρηματιών των δύο χωρών έχει τη δυναμική να οδηγήσει σε πολύ γόνιμες συνεργασίες, επωφελείς τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Τουρκία. Είναι λογικό, συνεπώς, το ότι ο επιχειρηματικός κόσμος παρακολουθεί με ενδιαφέρον τη συνάντηση αυτή.’’