Home Διεθνη Ποια είναι η Στόρμι Ντάνιελς που “γκρέμισε” τον Τραμπ

Ποια είναι η Στόρμι Ντάνιελς που “γκρέμισε” τον Τραμπ

by bot

Ποια είναι η Στόρμι Ντάνιελς που “γκρέμισε” τον Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Στόρμι Ντάνιελς ξαναβρέθηκαν στον ίδιο χώρο, πριν από λίγες ημέρες, κατά τη δίκη του πρώην προέδρου στη Νέα Υόρκη, για πρώτη φορά έπειτα από 18 χρόνια. Η ένταση ήταν εμφανής σε όσα συνέβησαν.

Μάρτυρας σε μια δίκη που την αφορά άμεσα, για τα χρήματα που της έδωσε ο Τραμπ για να μην μιλήσει, η Ντάνιελς ήταν στην αρχή νευρική. Μιλούσε ακατάπαυστα -σε σημείο να της κάνουν παρατήρηση να μην μιλά τόσο γρήγορα- αλλά στην πορεία ανέκτησε την ψυχραιμία της και μίλησε γι’ αυτές τις λίγες ώρες που πέρασαν μαζί και τελικά οδήγησαν στην καταδίκη του Τραμπ.

Αργότερα, μία από τις δικηγόρους του Τραμπ επιτέθηκε κατά της Ντάνιελς και της αξιοπιστίας της, φέρνοντας τις δύο γυναίκες σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση. Λίγο πολύ της είπε ότι τα της ερωτικής επαφής ήταν προϊόν της φαντασίας της (ο Τραμπ έχει αρνηθεί αυτό το σημείο).

Μπορεί να κατανοήσει κανένας πολύ καλά πώς και γιατί αυτοί οι δύο άνθρωποι και ο περίγυρός τους είχαν νεύρα τεντωμένα. Από την αποκάλυψη της συνάντησης των δυο τους, η φήμη της Στόρμι εκτοξεύτηκε, αυτή του Ντόναλντ παρά λίγο να καταρρακωθεί.

Η 45χρονη σήμερα Στόρμι Ντάνιελς γεννήθηκε στη Λουζιάνα στον αμερικανικό Νότο, και μεγάλωσε στην πρωτεύουσά της, το Μπατόν Ρουζ. Το πραγματικό της όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ.

Μεγάλωσε κοντά σε μια μητέρα που την παραμελούσε, όπως έλεγε αργότερα. Από το λύκειο κιόλας, η Στέφανι ήταν οικονομικά ανεξάρτητη, πιάνοντας δουλειά στα 17 της ως χορεύτρια σε στριπ κλαμπ. Μέσα σε δυο βράδια «έβγαζα περισσότερα από όσα έβγαζα ένα οκτάωρο φτυαρίζοντας κοπριές», έλεγε αργότερα.

Από το κλαμπ το πέρασμα στον χώρο του πορνό -μπροστά από την κάμερα και ως σκηνοθέτρια- δεν άργησε να έλθει. Πήρε το ψευδώνυμό της από τη Στορμ, την κόρη του μπασίστα των Mötley Crüe, του Nikki Sixx, και το αγαπημένο της ποτό, το ουίσκι Jack Daniel’s.

Ως ηθοποιός και αργότερα σκηνοθέτρια ερωτικών ταινιών στο Λος Άντζελες απέσπασε βραβεία AVN, τα «Όσκαρ» του χώρου του πορνό. Εν τω μεταξύ, έκανε και κάποιες εμφανίσεις σε χολυγουντιανές ταινίες όπως στο «The 40-Year-Old Virgin» και στο «Knocked Up».

You may also like

artpointview.gr @ 2024