Home Επικαιροτητα Tεχνοχώρος art gallery: Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας, Art Athina 2024 στο Ζάππειο

Tεχνοχώρος art gallery: Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας, Art Athina 2024 στο Ζάππειο

"Συνύπαρξη" στο κτήμα Παλυβού στη Νεμέα 31 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου

by bot

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την γιορτή του Αγιωργίτικου, τις Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας. Το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου η μεγαλύτερη οινοπαραγωγική ζώνη της Ελλάδας γιορτάζει. Ο Τεχνοχώρος art gallery θα βρίσκεται εκεί συγκεκριμένα στο Κτήμα Παλυβού, με την έκθεση ζωγραφικής «Συνύπαρξη».

Παράλληλα ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την Art Athina 2024 η οποία θα λάβει χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο 19-23 Σεπτεμβρίου. Θα μας βρείτε στο περίπτερο R24 με συμμετοχή 9 καλλιτεχνών. Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγες ημέρες!

STAY TUNED!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το κελάρι του κτήματος Παλυβού θα ανοίξει τις πόρτες του και θα φιλοξενήσει την ομαδική έκθεση με τίτλο «Συνύπαρξη» την οποία διοργανώνει ο Τεχνοχώρος art gallery. Μπροστά στα βαρέλια παλαίωσης, με τα εξαιρετικά κρασιά του Κτήματος Παλυβού, 12 καλλιτέχνες συνυπάρχουν με μοναδικά έργα τέχνης παρουσιάζοντας ο καθένας τη δική του προσωπική, μοναδική καλλιτεχνική «γραφή».

Πατήστε από κάτω να δείτε το βίντεο!

Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Σωτηρία Αλεβίζου, Νικόλας Αντωνίου, Στάθης Βατανίδης, Σοφία Γαϊτάνη, Κώστας Δαρείος, Μιχάλης Δεβανάκης, Μαρία Διακοδημητρίου, Ελωίζος Θεμιστοκλέους, Janet Λιοδάκη, Γιώργος Πανταζής, Αλέξης Φούντζουλας και Χριστίνα Φυτιλή.

Οι εκδηλώσεις του Κτήματος Παλυβού είναι πολλές και ποικίλες και καλύπτουν όλα τα γούστα. Εμείς σας προτείνουμε να γεμίσετε το ποτήρι σας με κρασί από τις εκλεκτές ετικέτες τους και να περιηγηθείτε στο κελάρι, ανάμεσα στα έργα της έκθεσης καθώς και στον αμπελώνα που βρίσκεται δίπλα στο οινοποιείο.

Δείτε ΟΛΑ τα έργα της έκθεσης εδώ και ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμές!

Αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος

Λεμπέση 12, metro Ακρόπολη
www.technohoros.org | info@technohoros.org | +30 211 182 38 18

You may also like

artpointview.gr @ 2024