Η διαρροή των λογαριασμών της Sony Pictures – μια από τις μεγαλύτερες που έγιναν ποτέ στο Χόλιγουντ, συνεχίζει να προκαλεί σοβαρούς τριγμούς στις σχέσεις του στούντιο με τους μεγαλύτερους σταρ του, σε σημείο που αναρωτιέται κανείς αν θα μπορέσει η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι της showbiz να διασώσει μελλοντικές συνεργασίες. Θα φιλιούνται-αγκαλιάζονται μέχρι τα Χριστούγεννα, ή τα πράγματα είναι σοβαρά;

Μία νέα σειρά χακαρισμένων mails που δημοσεύτηκαν πριν από λίγες ώρες, αποκαλύπτουν συνομιλίες της Εϊμι Πασκάλ που θάβουν και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Οπως είναι γνωστό ο 40χρονος ηθοποιός είχε συμφωνήσει να ερμηνεύσει τον Στιβ Τζομπς, αλλά λίγο καιρό αργότερα ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από το πρότζεκτ του Ααρον Σόρκιν.

Αυτό που δεν ήταν γνωστό όμως ήταν πώς πήραν τα νέα ο παραγωγός Μπομπ Γκόρντον και η Εϊμι Πασκάλ, διευθύντρια του στούντιο της Sony.

    Μπομπ Γκόρντον: Τι του έφταιξε; Είχε να κάνει με τα χρήματα του συμβολαίου του, ή απλά άλλαξε γνώμη;

    Εϊμι Πασκάλ: Το τελευταίο

    Μπομπ Γκόρντον: Αυτό είναι απαίσιο – τι συμπεριφορά!

    Εϊμι Πασκάλ: Απολύτως ποταπή.

Ο ρόλος κατέληξε τελικά στα ικανά χέρια του Μάικλ Φασμπέντερ (ενδιάμεσα είχε αναφερθεί και το όνομα του Κρίστιαν Μπέιλ, ο οποίος αποχώρησε επίσης), ενώ η ταινία έφυγε κι από τη Sony και θα πραγματοποιηθεί από το στούντιο της Universal Pictures.

Θα απαντήσει ο Λεονάρντο; Η Sony πάντως αρνείται να σχολιάσει τα (ομολογουμένως εξίσου despicably κλεμμένα) χακαρισμένα mail της. Πάντως, πέρα από το ξεκατίνιασμα, πόση ζημιά αυτό έχει προκαλέσει στην κινηματογραφική βιομηχανία, και αν θα αμαυρώσει την καριέρα ανθρώπων (όπως της Πασκάλ) που πέρασαν δεκαετίες να χτίσουν τη θέση τους, θα φανεί σύντομα.

Flix.gr.