Μετά το πρόσφατο εκθαμβωτικό sold out που μας χάρισε η γλυκιά Μαριέττα και η 8μελής μπάντα της, αυτή τη φορά καλεί όλους τους καλλιτεχνικούς της φίλους, επί σκηνής και στήνουν μια γιορτή για να προυπαντήσουμε το 2015 γεμάτοι θετική ενέργεια! Από τα πιο συναισθηματικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια μέχρι τα πιο δυνατά soul, disco και r’n’b κομμάτια! Από τον Frank Sinatra, την Aretha Franklin και τον Elvis Presley, μέχρι τους Black Keys, τους Awolnation και τους Imagine Dragons!

Από την άλλη μεριά, οι Jaguar Bombs δίνουν το δικό τους εορταστικό στίγμα βάζοντας στο μπλέντερ ροκ εν ρολ ρυθμούς από τα 60ς και pop anthems των 00ς χωρίς καμία ενοχή!

Ένα εορταστικό χορευτικό ντελίριο που υπόσχεται αστείρευτες στιγμές χαράς, αμέτρητες νιφάδες αγάπης, και όλα αυτά  πασπαλισμένα με χρυσόσκονη φτιαγμένη από ευχές!

Λίγες ώρες νωρίτερα, στον Cocktail-Restaurant, στον πρώτο οροφο, μετράμε αντίστροφα από το δέκα μέχρι τη νέα χρονιά, με τον Ευστάθιο Δράκο (Minor Project) και εκλεκτούς καλεσμένους να επενδύουν με τον πιο συναισθηματικό τρόπο την αλλαγή του χρόνου δίπλα σε ένα κλασικό πιάνο, μέχρι τα μουσικά ηνία της βραδιάς να αναλάβουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Εν Λευκώ 87.7,  Σάκης Τσιτομενέας και  Σπύρος Παγιατάκης, σε ένα πάρτι αφιερωμένο στις μεγαλύτερες επιτυχίες από όλες τις δεκαετίες, που θα διαρκέσει μέχρι τις πρωινές ώρες.

Πληροφορίες: 31 Δεκεμβρίου στο Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι. Ώρα έναρξης: 01:00. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: A ζώνη: 25 ευρώ, Β ζώνη: 16 ευρώ, Όρθιοι: 10 ευρώ. Ταμείο: A ζώνη: 25 ευρώ, Β ζώνη: 18 ευρώ, Όρθιοι: 13 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Gazarte, Public, Iανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores και τηλεφωνικά στο 11876. Online sales:  www.gazarte.gr, www.viva.gr, www.public.gr.