Ας υποθέσουμε πως απολαμβάνεις το ποτό σου στο μπαρ με την καλύτερη σου φίλη κι απέναντι κάθονται δυο τύποι, που σας έχουν… σκανάρει από την κορυφή ως τα νύχια.

Ο ένας από αυτούς σου ρίχνει πονηρές ματιές, μα εσύ αδιαφορείς πλήρως. Αργότερα, ζητάς από τον μπάρμαν το δεύτερο ποτό σου και του χαμογελάς όλο νάζι, μόλις ακούσεις τη φράση «στην υγειά σας δεσποινίς».

Τι είναι αυτό λοιπόν, που μας εντυπωσιάζει περισσότερο στη συμπεριφορά ενός άντρα, ικανό να μας κάνει να λιώσουμε από έρωτα;

Αυτά που ζητάει μια γυναίκα και κυρίως το μυαλό και η ψυχολογία της, για να ενδώσει σε ένα φλερτ είναι τα εξής:

1. Η ωριμότητα που εκπέμπεται από τη συμπεριφορά ενός άντρα και οι λεπτοί τρόποι.

2. Η αποφασιστικότητα που έχει ένας άντρας.

3. Η κριτική σκέψη, με την έννοια το να μπορεί κανείς να έχει άποψη για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του και αυτό να το επεκτείνει σε επικοινωνιακό επίπεδο, πραγματοποιώντας συζητήσεις για ποικίλα θέματα και αφήνοντας και εσένα την ίδια, να εκφραστείς ελεύθερα.

4. Η ειλικρίνεια. Μια γυναίκα απογοητεύεται πολύ εύκολα, αν διαπιστώσει ότι οι πραγματικές προθέσεις ενός άντρα διαφέρουν από όσα αρχικά την έκανε να πιστέψει.

5. Η επιβράβευση και υπερηφάνεια που θα νιώσει ένας άντρας για την επαγγελματική και όχι μόνο πρόοδο της.

6. Ένα μπουκέτο λουλούδια με ένα γράμμα. Ναι, ακούγεται πολύ ρομαντικό για κάποιους, όμως η χαρά είναι απερίγραπτη.

7. Το ενδιαφέρον που δείχνει ένας σύντροφος για αυτά που θα του πεις, το οποίο αποδεικνύεται αληθινό στην περίπτωση που θυμάται τις κουβέντες σου την επόμενη ημέρα.

8. Η εμπιστοσύνη που θέλεις να σου δείχνει με κλειστά τα μάτια.

9. Η σοφή χρήση της γλώσσας. Τι εννοούμε; Ένας άντρας πρέπει να γνωρίζει πώς να χειριστεί τα λόγια του, ώστε να σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφη και σημαντική τουλάχιστον μια φορά την ημέρα, αρκεί φυσικά να το νιώθει.

10. Η πρόταση για… χορό. Οι γονείς μας μπορεί να φλέρταραν με αυτόν τον τρόπο, για μας υπάρχει πλέον το σφηνάκι από… τον κύριο στο 4! Όμως, οι αισθήσεις διεγείρονται πολύ περισσότερο όταν δυο σώματα έρχονται σε επαφή.