Μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει δίπλα στην Βρετανίδα τραγουδίστρια Αντέλ ανάρτησε στα social media η Lady Gaga τροφοδοτώντας έτσι τις φήμες που υποστηρίζουν ότι οι δύο τραγουδίστριες θα κάνουν ντουέτο σε ένα καινούριο τραγούδι που γράφει η Αντέλ. Κι αν συνδέσουμε τα σενάρια των ημερών, δεν αποκλείεται αυτό το ντουέτο να προορίζεται για τον θρυλικότερο κατάσκοπο της ιστορίας…

Στη φωτογραφία, οι δύο τραγουδίστριες ποζάρουν στο σπίτι της Lady Gaga στο Λος Αντζελες. Η Αντέλ βρίσκεται στο Λος Αντζελες για την ηχογράφηση του νέου πολυαναμενόμενου άλμπουμ της. Κι εδώ ακριβώς μπαίνει στην ιστορία ο διάσημος κατάσκοπος.

Σύμφωνα με ορισμένα σενάρια, αυτό που η Αντέλ ηχογραφεί μυστικά είναι το νέο τραγούδι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ, Spectre. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror», «όλοι νομίζουν πως η Αντέλ είναι στο Λος Αντζελες για το επόμενο άλμπουμ της, όμως στην πραγματικότητα βρίσκεται εκεί γιατί δουλεύει πάνω σε μια καινούρια ιδέα της για την ταινία του Τζέιμς Μποντ».

Υπενθυμίζεται ότι η Αντέλ είχε τραγουδήσει με επιτυχία και στον προηγούμενο Τζέιμς Μποντ (Skyfall), οπότε σε περίπτωση που ισχύουν οι φήμες θα γίνει η πρώτη τραγουδίστρια που τραγουδά σε πάνω από μία ταινία του Τζέιμς Μποντ μετά την Σίρλεϊ Μπάσεϊ (που είχε τραγουδήσει στα «Goldfinger», «Diamonds are forever» και «Moonraker»).

theToc.gr