Συγκλονισμένη η ελληνική κοινωνία. Ο σύζυγος της Καρολάιν, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος είναι ο δολοφόνος της!

Ο δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγος- Ομολόγησε την πράξη του

 

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο δολοφόνος της. Πλέον έχει ομολογήσει, ωστόσο προηγήθηκε μια διαδικασία επιμονης των αστυνομικών αρχών, που βασιζόταν στα διάφορα τεκμήρια. 
Τα τεκμήρια προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με το βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων από την κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού και το βιομετρικό ρολόι του θύματος.
  1. Τα στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του πιλότου «έδειξαν» πως ο ίδιος, αν και είχε ισχυριστεί πως ήταν δεμένος από τους ληστές, πραγματοποιούσε κανονικότατα κλήσεις.
  2. Αν και ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι τις επίμαχες ώρες, πριν υποτίθεται μπουν οι ληστές στο σπίτι, εκείνος κοιμόταν, η εφαρμογή Fitness που είχε καταβάσει ο ίδιος για να μετρά τα βήματα και τις θερμίδες που καίει κατά τη διάρκεια της ημέρας, έδειξε ότι τις κρίσιμες ώρες βρισκόταν εν κινήσει.
  3. Το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.
  4. Ο 32χρονος δεν είχε πειστικές απαντήσεις αναφορικά με το πώς κατάφερε να αποδεσμευτεί από τα σχοινιά με τα οποία τον είχαν δέσει οι ληστές και τελικά να τηλεφωνήσει ο ίδιος στην Αστυνομία.
Ηταν κάτι που συζητήθηκε περιέργως εξ αρχής. Κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα. Αλλά ποιος μπορούσε να το πιστέψει παρακολουθώντας την ιστορία να εξελίσσεται, τις δηλώσεις του πιλότου, την κοινή ζωή του ζεύγους, στη συνέχεια τις αποκαλύψεις της “ψυχολόγου”.  Ολο το βάρος της αναζήτησης – όχι της αστυνομίας, αλλά του δικού μας μυαλού – είχε πέσει σε κάποιους ληστές που εγκλημάτισαν, σκότωσαν πρώτα το σκύλο της οικογένειας και στη συνέχεια την Καρολάιν, ενώ άφησαν δεμένο , φιμωμένο στον σύζυγο!
Ιδού όμως η αλήθεια. Ψυχρή και αποκαλυπτική. Χωρίς περιθώρια για δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Πολλοί διατείνονται ότι η αστυνομία γνώριζε εξαρχής, αλλά περίμενε να δέσει όσα στοιχεία είχε στη διάθεσή της αλλά και όσα εντόπισε στη διαδρομή.

Τι προηγήθηκε

Ο πιλότος , οποίος μεταφέρθηκε σήμερα στη ΓΑΔΑ από την Αλόνησο όπου παρέστη στο μνημόσυνο της Καρολάιν, δεν κατάφερε να απαντήσεις πειστικά σε καίρια ερωτήματα των αστυνομικών και συγκεκριμένα στις διαφορές της ώρας όσον αφορά στην αφαίρεση της κάρτας sim στο καταγραφικό μηχάνημα παρακολούθησης , στις τρείς κλήσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν από το κινητό του, αλλά και στην εικόνα που έχει ανακτηθεί από το καταγραφικό και απεικονίζει τον ίδιο να βρίσκεται στο ισόγειο της σοφίτας κρατώντας αγκαλιά το μωρό του.
«Εχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο», τόνισε σε έκτακτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, ο εκπρόσωπος Τύπου, Απόστολος Σκρέκας, λίγο πριν τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ προσέθεσε:
«Ωστόσο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο»